Zomerse outfit combinaties

Ik kan zo een middagje bezig zijn met leuke kleding op internet zoeken en combinaties hiermee te maken: inspiratie opdoen! Zo ook gisteren, toen ik op internet aan het rondsnuffelen was. Het leek me leuk om de combinaties die ik heb gemaakt met jullie te delen! 

Dit is de eerste combinatie. Een prachtig paarse blouse met een glitterrandje en een extra lapje stof om het wat extra’s te geven. De blouse is van Esprit en kun je hier vinden. Een lange, zwarte rok leek me mooi staan bij de blouse. De rok is van Hema kun je hier bekijken.

 

Hier is combinatie nummer twee! Het jurkje vind ik echt heel mooi, komt van Trekpleister! Hier kun je hem zien. Hij staat op dit moment nog in de folder! Om het jurkje net wat gekleder te maken, vond ik deze witte bolero van Esprit. Vind ‘m hier!

 

Dit is combinatie nummer drie! Het jurkje vind ik zo leuk! Deze is van Hema, bekijk hem hier! Mocht het wat kouder worden, heb ik een basic wit vestje erbij gedaan. Zo’n vestje is altijd goed! Deze is ook van Hema, door hier te klikken vind je ‘m!

 

Het shirt vind ik erg gaaf, een mooie groene kleur met zwarte strepen. Een grijs short leek me daar wel mooi bij! Het shirtje komt van Hema, klik hier om ‘m te bekijken en klik hier om het short van Esprit te bekijken.

 

En met deze outfit sluit ik af, deze is denk ik wel mijn favoriet! Het shirtje in de rok stoppen, dan lijkt het me een leuke outfit! Beide items zijn van Hema, hier vind je het shirt en hier vind je de rok.

Zo, wat vinden jullie van de combinaties? Als ik het zo bekijk, heb ik wel de neiging om een aantal items mee te nemen voor op vakantie haha! Welke combinatie is jouw favoriet?
Dit artikel is in samenwerking met Esprit.

10 thoughts on “Zomerse outfit combinaties

  1. Wat een leuke items heb je bij elkaar gezocht. Ik ben helemaal weg van dat blauwe jurkje, ook heel mooi met dat witte vestje, dan kan je hem ook in het najaar nog dragen.

    1. Haha, je leeft niet onder een steen hoor 🙂
      Ze hebben geloof ik niet standaard altijd kleding in de winkels liggen, maar af en toe staan er in de folder leuke items! Geldt ook voor Kruidvat trouwens.

  2. Leukk! Ik kan ook echt uren rondstruinen op het internet en naar mooie kleding en accessoires kijken. De eerste combinatie vind ik het leukste. Zo’m lange rok is echt zomers en zo lekker luchtig 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *