Overig

Zomerrooster op TypischKim.com

Op veel blogs zie je het ook, een zomerrooster. Dit houdt in dat er minder of op andere dagen een artikel online komt. Het is inmiddels al eind juli, maar ik ga binnenkort ook lekker op vakantie. Daarom leek het me verstandig om me ook aan een zomerrooster te houden. Lees meer voor meer informatie.

Ik heb besloten om vanaf vandaag het volgende rooster aan te houden: er komt een nieuw artikel online op maandag, woensdag en vrijdag. Het kan zijn dat er in het weekend soms een extra artikel online komt, maar dat hoeft niet.
Zoals jullie weten ben ik net terug van mijn stage, dus ik wil graag wat meer gaan genieten van de zomer (dan moet het natuurlijk wel nog even wat beter weer worden). Ook ben ik nog druk aan het solliciteren voor een baan. Daarnaast ga ik binnenkort zelf weer twee weken op vakantie naar Frankrijk, dus dat betekend vooruit werken. Om dan iedere dag een artikel klaar te hebben staan is wat veel. Vandaar het nieuwe zomerrooster! Het nieuwe zomerrooster zal tot 15 september aanhouden.

Kortom: vanaf vandaag komt er iedere maandag, woensdag en vrijdag een nieuw artikel, en soms een extra artikel in het weekend. Dit houdt aan tot 15 september! Het makkelijkste is om je gratis te abonneren op TypischKim, dat kan door rechts in het menu je e-mail in te vullen om je zo in te schrijven. Dan krijg je iedere keer dat er een nieuw artikel online komt, een e-mail.

Zijn jullie al lekker op vakantie geweest of hebben jullie nog een reis op de planning staan?

7 thoughts on “Zomerrooster op TypischKim.com”

  1. Goed om dit aan te geven. Zelf werk ik er niet mee omdat ik gewoon 3 keer in de week publiceer. En vaak probeer ik dat tijdens vakanties gewoon bij te houden. Moet ik wel zeggen dat wij gewoon in Nederland op vakantie gaan en ik dus toch wel internet heb haha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *