Van een dikke trui tot een jurkje, mijn kledingstijl is op z’n zachtst gezegd breed te noemen. Maar wat ik ook draag, ik zorg er altijd voor dat mijn outfit helemaal af is. Hoe ik dat precies doe? Dat leg ik je in dit artikel uit!

Sieraden
Waarschijnlijk denken de meeste mensen gelijk aan een mooie ketting, armband, of ringen (zoals above knuckle rings). Gelijk hebben ze! Wat ik vooral mooi vind is een lange ketting in combinatie met een mooi jurkje. Het geeft net iets extra’s. Zelf draag ik qua sieraden altijd een subtiel armbandje met een plaatje van de wereld. Dit armbandje heeft voor mij een mooie betekenis (veel reizen, de wereld zien) en staat eigenlijk overal wel bij.

Riemen
Laatst kocht ik een onwijs leuk jurkje, maar ik merkte dat er iets miste. En dat was een riem om mijn middel. Het zorgt echt voor die extra touch aan je outfit. Een perfecte webshop hiervoor is Riemenenco. Deze webshop, die helemaal draait om riemen, is geschikt om net die ene riem te vinden die jouw outfit compleet maakt (of ervoor zorgt dat je je broek niet de hele dag omhoog hoeft te trekken).

Nagellak en make-up
Maar ook op het gebied van make-up en nagellak kun je veel. Vooral voor een speciale gelegenheid, zorg ik ervoor dat mijn nagellak matcht met de kleuren in mijn outfit. Soms doe ik hetzelfde met lipstick of oogschaduw.

Benieuwd naar deze nagellak? Check de review hier.

Schoenen
Schoenen zijn ook heel belangrijk voor je outfit. Draag je comfortabele sneakers, laarzen, slippertjes, of zijn hakken meer geschikt? Zelf draag ik eigenlijk nooit hakken, maar wanneer ik een jurkje draag, kies ik voor geklede laarsjes.

Vest of jasje
Een vestje is niet alleen comfortabel, maar kan een outfit ook zeker opleuken. Wanneer ik een mooi jurkje draag, draag ik er vaak een blazer of jasje overheen om het net nog wat gekleder te maken. En dat zorgt er vaak ook voor dat ik het niet zo koud heb 🙂

Nu ben ik heel benieuwd geworden wat jullie graag voor accessoires gebruiken en of jullie nog tips hebben op dit gebied!

                                                                                                                         €

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Next Post

Travel photography: Gambia | Kololi en Serekunda

zo mrt 17 , 2019
Van een dikke trui tot een jurkje, mijn kledingstijl is op z’n zachtst gezegd breed te noemen. Maar wat ik ook draag, ik zorg er […]