Officieel komt TypischKim.com morgen, op 27-07-2017 online, maar dan wil ik al graag een “gewoon” artikel online hebben staan. Vandaar dat dit artikel dus een dag eerder online komt zodat jullie dit artikel wel terug kunnen lezen.

Na in totaal twee jaar op een WordPress domein geblogd te hebben, kriebelde het steeds meer en meer om een eigen domein te hebben voor Typisch Kim. Toen ik met mijn blog begon, dacht ik er eigenlijk zelfs al over na.
Het heeft heel wat tijd gekost om TypischKim.com op te bouwen, van alles over te zetten en dergelijke, maar het was het allemaal waard. Met veel trots presenteer ik jullie: TYPISCHKIM.COM! Wat vinden jullie van de lay-out?

Alle artikels die in 2017 zijn gepubliceerd, inclusief de reacties, zijn mee overgezet. De oudere artikels dus niet. Mijn oude blog gebruik ik vanaf nu niet meer, op deze website gaat Typisch Kim verder. Je kunt iedere dag een artikel verwachten over diverse onderwerpen. Meer informatie? Klik dan in het menu op “Over mij en Typisch Kim”.

Ik ben benieuwd wat jullie van TypischKim.com, oftewel Typisch Kim 2.0 vinden!

3 thoughts on “Trots op Typisch Kim 2.0: TypischKim.com!

  1. Je site ziet er goed uit! Ik vind persoonlijk de letters wel wat dicht op elkaar, of beter gezegd de regels tekst. maar dat is ook een kwestie van wennen denk ik. Succes met je nieuwe domein in elk geval, maar dat gaat vast helemaal goed komen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Next Post

Primark Gold Rush metallic nepnagels

ma jul 31 , 2017
Officieel komt TypischKim.com morgen, op 27-07-2017 online, maar dan wil ik al graag een “gewoon” artikel online hebben staan. Vandaar dat dit artikel dus een […]