Make-up, Wat vindt jij ervan?

Wat vind jij ervan: zwarte lipstick (Essence lipstick Black Gossip)

Ik heb gemerkt dat wanneer iemand zwarte lipstick draagt, mensen vaak toch wat vreemd of verbaasd opkijken. Aan de ene kant wel logisch, het is nou eenmaal geen neutrale alledaagse kleur. Toen ik laatst bij Kruidvat was, kocht ik een zwarte lipstick van Essence, onder het mom “om mee te spelen bij make-uplooks”. Maar toen ik de lipstick eenmaal op had, vond ik het nog niet eens zo vreemd staan… 


Ik gebruikte een lipstick van Essence, genaamd 19 Black Gossip. Het duurt even voordat hij mooi egaal op je lippen zit, maar eenmaal op mijn lippen vind ik het eigenlijk nog niet eens zo heel vreemd.

Ik ben benieuwd wat jullie van zwarte lipstick vinden!

Kim

Eigenaresse van TypischKim.com

Dit vindt je vast ook leuk!

23 Comments

 1. Oeeh, het staat jou erg goed zeg! Ik heb ook een keer zwarte lipstick gedragen maar dat kon mij mega bleke huidje en blonde haar niet zo goed hebben. Vind het erg tof, maar zou zelf liever op safe spelen. 🙂

  1. Typisch Kim says:

   Wat lief, dankjewel!

 2. Wat een gewaagde kleur. Het staat je goed meid.

  1. Typisch Kim says:

   Dankjewel! 🙂

 3. Gewaagd! Ik denk dat veel mensen het meteen associeren met gothic.

  Ik denk dat mijn huid er te licht voor is. Terwijl een diep paarse kleur mij juist wel weer staat.

 4. ikzelf ben denk ik ook iemand die even raar op kijkt als iemand zwarte lippenstift draagt! Al vind ik het wel heel stoer als je dit gewoon doet 🙂

 5. Ik ben niet zo’n lipstickmeisje en dit zou ik ook nooit durven. Hihi. Maar het staat inderdaad niet vreemd bij je! 🙂

 6. Het is echt een gewaagde kleur, ik zou het niet zo snel dragen. Het staat je zeker niet verkeerd!

 7. Neverdullmoments says:

  Het staat heel mooi bij je frisse, blauwe ogen vind ik! Toegegeven: ik zou wel denken: wow, gewaagd, gevolgd door: vet!

  1. Typisch Kim says:

   Lief, dankjewel!

 8. Wow wat een gewaagde kleur! Maar jij kan die kleur echt hebben, ik zie tegenwoordig ook veel meisjes met paars/blauw, ik vind dat ook super gedurfd maar super mooi!

  1. Typisch Kim says:

   Wat lief, dankjewel! Ik draag ook graag paarse lipstick!

 9. Goede dekking! Ik ben wel benieuwd hoe hij het gedurende dag doet. Ik vind het een gewaagde kleur, maar hij kan wel erg leuk zijn voor bijvoorbeeld een avondje stappen!

  1. Typisch Kim says:

   Goed idee, ik zal hem eens overdag dragen en kijken hoelang het mooi blijft zitten! En voor een avondje stappen is hij inderdaad ook erg gaaf.

 10. Voor mezelf vind ik echt helemaal niks omdat ik toch al amper make-up draag en dit wel heel opvallend is. Maar het staat je wel goed, voor een feest denk ik dat het wel echt tof kan zijn en met de juiste look 🙂

 11. Je kunt het wel hebben! Ik vind het zelf niet zo mooi.

 12. Hij staat je goed! Eigenlijk vind ik dat de “gekke” kleuren voor lipstick tegenwoordig steeds meer kunnen en dat vind ik leuk. Zelf heb ik ook wel een zwarte lipstick, alleen die loopt snel uit dus die draag ik nooit.

 13. Ik vind het zoooo gaaf! Niet voor het werk maar wel voor het weekend of een feestje!

 14. Ik vind het gewaagd maar het misstaat je absoluut niet!

 15. Ik vind het juist heel stoer. Zelf zou ik het niet dragen, maar dat komt omdat ik juist heel naturel probeer te make-uppen. Ik zou wel ooit een keer een andere kleur lipstick willen proberen dan rood of roze.

 16. Het is inderdaad geen alledaagse kleur, maar hij staat je erg goed! xx

 17. Zo, daarmee val je wel op! Ik vind het mooi, wist niet dat Essence een zwarte lipstick had. Gaaf voor bij een fotoshoot! x

  1. Typisch Kim says:

   Die lipstick hebben ze al een tijdje geloof ik. Hij is inderdaad ook gaaf voor een fotoshoot!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *