Wat vind jij ervan: goede voornemens

Iedereen kent ze vast wel: goede voornemens. Voor de een is het afvallen, voor de ander stoppen met roken. Mijn goede voornemens voor 2018 zijn meer aan yoga doen en meer boeken lezen. Maar toen viel me in dat er ook mensen zijn die helemaal niet bezig zijn met goede voornemens. Die gedachte leidde tot dit artikel in de “Wat Vind Jij Ervan” rubriek. Want; wat vind jij van goede voornemens?

Ik moet eerlijk toegeven dat ik niet ieder jaar van de goede voornemens ben. De ene jaarwisseling denk ik er actief over na, en de andere jaarwisselingen ben ik er niet zo mee bezig.
Zelf wil ik in 2018 graag meer aan yoga doen. Ik vind yoga erg fijn, maar heb het afgelopen jaar heel erg weinig gedaan. Daar wil ik dit jaar dus verandering in brengen!
Daarnaast wil ik ook meer boeken gaan lezen. Ik ben dol op boeken lezen (en tijdschriften trouwens), en heb een boek dan ook vaak in no time uit. Wanneer ik op vakantie ga zorg ik dan ook dat ik altijd genoeg boeken meeneem haha. Toch heb ik in 2017 meer films/series gekeken dan dat ik met een boek en een kopje thee rust nam. Daarom ga ik dit jaar minder vaak Netflix opzetten, en in plaats daarvan een boek erbij pakken. Mijn twee favoriete auteurs zijn Lisette Jonkman en Suzanne Vermeer.

Heb jij ook goede voornemens voor dit jaar? Of ben je niet zo van de goede voornemens?

Dus bij deze de vraag:

Wat vind jij van goede voornemens?

 

3 Comments

 1. Eveline Fleur

  3 januari 2018 at 17:16

  Wat een mooie voornemens! Ik hoop dat het je allemaal gaat lukken. <3 Ik merk ook dat ik veel te veel tijd besteed aan Netflix, hoe fijn ik het ook vind om te kunnen relaxen en hoe veel rust het me ook brengt. Ik wil dit jaar daarom de tijd die ik aan Netflix kwijt zou zijn, besteden aan o.a. mijn blog en het lezen van boeken en meer offline tijd. 🙂

  1. Kim

   3 januari 2018 at 18:03

   Dat zijn inderdaad ook goede voornemens! Ik hoop dat het je lukt!

 2. DQ

  5 januari 2018 at 20:17

  Ik denk er altijd wel over na wat ik het “nieuwe” jaar anders wil doen of wil verbeteren, maar echt concreet voornemens maak ik niet.. Xx

Leave a Reply