Shoppen / Shoplog/Unboxing

Unboxing Boozyshop: toilettas, make-upkwasten

Ja, alweer een unboxing! Dit keer kocht ik wat items bij Boozyshop. Ik kocht een kwastenset, een nieuwe toilettas (het is eigenlijk een set van twee), en ik kreeg een gratis highlighter bij mijn bestelling… Vandaag laat ik jullie deze items zien!

Als eerste het setje met twee toilettassen! Het uiterlijk vind ik erg gaaf: multichrome! Het kleinere tasje zou ik eventueel kunnen gebruiken om dagelijkse make-up in te doen. Het grotere tasje, met doorzichtige zijkanten, had ik om eerlijk te zijn iets groter verwacht. Ik denk dat er net geen fullsize shampoo in kan. Toch lijkt het me een handige toilettas (er kunnen veel travel size producten in) en dat de zijkanten doorzichtig zijn vind ik een leuk detail.

W7 Duo Blue Iridescent Mermaid Bag: €12,95. 

En dan: de kwastenset! Weten jullie nog dat ik een “On My Wishlist” artikel schreef? In dat artikel kwam de Liquid Glitter kwastenset voorbij. Ik had nu echt nieuwe kwasten nodig, een grotere kwastenset. Maar de Liquid Glitter kwastenset wil ik nog steeds heel graag, als extra set erbij. Dus die set staat zeker nog op mijn wishlist!
Deze set, de Prism kwastenset, bevat 12 kwasten en ik vind ze er zo gaaf uitzien! De steel is mat zwart, met bovenaan bij de haren, een multichrome stuk. Ik ga verder niks over deze kwasten verklappen, omdat ik er binnenkort een apart artikel over online zet.

Boozyshop 12 pc. Prism Makeup Brush Set: €34,95. 

Omdat het totaalbedrag meer dan €30,- was, kreeg ik een gratis cadeautje. Ik kon kiezen uit de I Heart Make-up Mermaids Heart highlighter, Dragons Heart highlighter of de Unicon Heart highlighter. Ik heb zelf de Unicorn Heart highlighter al. Toch ben ik meer van de warmere highlighters, en de Dragon Heart highlighter zag er erg gaaf uit. Ik besloot deze te selecteren. Binnenkort komt een artikel online over deze highlighter!

I Heart Makeup Dragons Heart Highlighter: €5,95. Maar, deze highlighter is nu in de sale bij Boozyshop en kost nu maar €4,49. Zelf kreeg ik deze highlighter gratis bij mijn bestelling omdat het totaalbedrag meer dan €30,- was.

Over de kwastenset en de highlighter komt er binnenkort een artikel online!

Hebben jullie recent nog leuke items besteld?

Instagram
Facebook
Bloglovin’
Youtube

(2) Comments

  1. Dat doorzichtige tasje kan je misschien gebruiken voor je vloeistoffen als je met enkel handbagage reist? 🙂 Ik ben benieuwd naar de highlighter in actie; ziet er bijzonder uit!

    1. Precies, er passen namelijk wel een hoop travel size producten in! En ik zal snel een artikel over de highlighter schrijven 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *