Persoonlijk

TypischKim week 28&29/2018: nieuwe baan, op het terras, ijsjes eten

Het is weer tijd voor een nieuwe editie van TypischKim! Ik zat lekker op het terras, at ijs, ging wandelen met Ivy… En ik begon bij mijn nieuwe, fulltime job! Lees je weer mee?

Wandelen met Ivy!

Ik ging nog even snel naar de Action met mijn zus (waar ik overigens alleen een nieuwe oplader kocht en verder niks, #goedbezig haha!), waar ik deze flessen ketchup van 1,5kg tegenkwam… Wow!

Ik sprak weer af met een goede vriendin. Ik begon met een lekkere cassis. Toen het wat later op de avond was, en daardoor het ook wat frisser werd, ging ik over op een heerlijke verse muntthee!

Tijd voor een ijsje! Ik ging voor een Raffaello/kokos coupe!

Ehm.. Ivy?

Op Netflix staan een paar films van de Fast&Furious franchise… Ik was erg blij toen ik dit zag!

Mijn zus en ik bestelden pizza, ik koos voor een cheeseburger pizza. Zo onwijs lekker!

Ohja, ik zat nog een keer op het terras haha! Ik begon met een ice tea, en wederom sloot ik de avond af met een verse muntthee.

Mijn zus en ik gingen tijdens de koopavond nog even de stad in omdat mijn zus een afspraak had bij de opticien. Toen we richting huis reden hadden we opeens zin in een McFlurry… Ik koos voor de combinatie met M&M’s en karamelsaus, lekker!

Ook begon ik met mijn nieuwe, fulltime baan op het reisbureau! Het is me gelijk zo goed bevallen! Ik mocht al gelijk veel doen en heb ook al boekingen gemaakt. Ik heb superleuke en lieve collega’s die super blij met me zijn, zo leuk! Ik heb het er heel erg naar mijn zin. Daarom was het de afgelopen twee weken wat rustiger op mijn blog en op Instagram, omdat ik me echt even wilde focussen op mijn nieuwe baan!

Wat hebben jullie allemaal de afgelopen tijd gedaan?

Instagram
Facebook
Youtube
Bloglovin

2 thoughts on “TypischKim week 28&29/2018: nieuwe baan, op het terras, ijsjes eten”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *