TypischKim.com bestaat een half jaar: de Q&A antwoorden!

Afgelopen zaterdag bestond TypischKim.com precies een half jaar! Dat moest uiteraard gevierd worden. Ik besloot om een Q&A oproep te doen, en vandaag geef ik antwoord op de vragen!

Cynthia vroeg: 

Wat wil je bereiken met jouw blog?

Ik ben TypischKim.com begonnen omdat ik mijn hobby’s schrijven en fotograferen graag wilde delen. Ik hoop dus dat ik anderen kan informeren, amuseren en inspireren! Niet alleen door het schrijven over make-up, maar ook door vragen te stellen in de “Wat vind jij ervan?” rubriek.

Babs vroeg: 

Wat is tot nu het fijnste product wat je getest hebt?

Ik heb er nog nooit over geschreven op mijn blog, maar ik kan echt niet zonder de lippenbalsems van Burt’s Bees en die van Dr. Organic! En de NYX Soft Matte Lip Creams. Hier wil ik binnenkort wel nog een review over schrijven!
Het fijnste product wat ik heb getest en die op mijn blog is verschenen, is de Essence Super Last Eyeliner in Matt Black. Het was destijds even oefenen met de applicator, maar inmiddels gebruik ik de eyeliner zelfs dagelijks. De eyeliner is matt, goed zwart en dekkend, en blijft de hele dag op mijn oogleden zitten zonder in de lijntjes te trekken. Echt een aanrader!

Fabienne, enjoyyourownbeauty vroeg: 

Wat voor haarkleur heb je? 

Haha, dit vind ik ook een erg leuke vraag! Ik verf mijn haren echt heel vaak. Op dit moment heb ik een roodpaarse verf in mijn haren, en omdat ik blonde plukjes heb, zijn die plukjes een beetje roze geworden! Ik varieer graag van haarkleur. Rood, zwart, blonde plukjes, paars… Van mezelf heb ik trouwens donkerbruine haren!

Neverdullmoments vroeg: 

Op welk artikel ben je het meeste trots? 

Ik ben uiteraard trots op het artikel waarin ik bekend maakte dat TypischKim.com voor het eerst online was, en het artikel waarin ik bekend maakte dat de blog een half jaar bestaat.
Verder was ik erg trots toen het eerste Youtube filmpje van TypischKim.com online was (een shoplog, waarin mijn honden gezellig rondrennen).
Ook ben ik erg blij met het artikel “In de Dierentuin“. Dit omdat ik erg blij ben met de foto’s die ik heb gemaakt.
Daarnaast ben ik ook erg blij met het artikel waarin ik jullie mening vroeg wat betreft zwarte lipstick. Dit omdat ik dol op zwarte lipstick ben, maar ik merkte dat de meeste mensen dit toch een beetje vreemd vinden. Ik vond het erg fijn om jullie uiteenlopende meningen te lezen!

Saskia vroeg: 

 1. Wat zou je ooit nog willen doen maar durf je niet zo goed?

 2. Welk nummer maakt jou altijd vrolijk? 

 3. Wat doe je het liefste op je vrije dag?

 4. Ik heb hoogtevrees, dus ik zou dit eigenlijk wel willen overwinnen. Het lijkt me super eng, maar misschien parachute springen of iets dergelijks.
 5. Mijn favoriete band is Nickelback, en luister eigenlijk vrijwel altijd naar hun liedjes. Maar een specifiek nummer wat me echt vrolijk maakt is September van Earth, Wind & Fire.
 6. Uiteraard ben ik erg graag bezig met mijn blog! Wanneer ik daar niet mee bezig ben op mijn vrije dag, pak ik graag een kopje thee en een leuk boek. Of ik ga even de stad in om een frisse neus te halen en om wat te shoppen.

Wat een leuke vragen om te beantwoorden, hoewel er ook moeilijke tussen zaten! Bedankt voor het inzenden van deze vragen en hopelijk vonden jullie het leuk om de antwoorden erop te lezen.

1 Comment

 1. Anna

  1 februari 2018 at 12:17

  Wat leuk zo’n Q&A! Ik heb ook heel erg hoogtevrees, brrrr. En de lipproducten van NYX, die zijn inderdaad erg fijn!

Leave a Reply