Vandaag is het tijd voor een feestje, want TypischKim.com bestaat vandaag precies 1 jaar! Op 27-7-2017 besloot ik om mijn blog over te zetten naar een eigen domein. Wat was ik toen trots zeg.. En nu ook! Vandaag laat ik jullie foto’s van de confetti-fotoshoot zien en doen we een korte trip down memory lane…

A TRIP DOWN MEMORY LANE 

Dus, even een trip down memory lane. Want ik begon TypischKim op 1-1-2015. Schrijven en fotografie zijn grote passies van me en wilde dat dolgraag combineren. Ik wilde een soort algemene naam, zodat ik kan schrijven over alles wat ik wil. Make-up, fashion, reizen, boeken en films, noem maar op. Eigenlijk alles wat Typisch Kim zou zijn. En die naam voelde gewoon gelijk goed.

Ik heb een toerisme opleiding gevolgd die erg veel tijd in beslag nam, waardoor er op sommige momenten niet altijd met regelmaat nieuwe artikelen online kwamen. Mijn focus lag bij mijn opleiding.
En toen, rond mijn afstudeerperiode, begon het opeens heel erg te kriebelen om een eigen domein voor mijn blog te hebben. Ik speelde even met het idee, en ik bleef enthousiast.

Op 27-7-2017 was het dan zo ver. Mijn blog met een eigen domein, TypischKim.com, ging online!
En trots dat ik was. Nee, ben. Trots dat ik ben!

Langzaam maar zeker vond er ook een soort uitbreiding plaats. Ik maakte een Youtube kanaal aan om ook filmpjes te maken (waar ik nog veel leuke ideeën voor heb!), en een Instagram- en Facebookpagina werden een feit. Ook werd er een echt logo ontworpen voor mijn blog… Trots!
Want alleen al het afgelopen jaar heb ik veel mogen leren, zoals op het gebied van schrijven en fotografie.
Ik ben heel erg trots en blij. TIME TO PARTY! 

Hi there.

Eh, hoe werkt dit?

Feestje!

Ik werk echt met heel veel trots en plezier aan TypischKim.com. Op naar de twee jaar!

Ik wil jullie, de bezoekers, ook allemaal erg bedanken voor jullie bezoekjes aan mijn blog het afgelopen jaar. Voor het lezen van mijn artikelen en voor het achterlaten van reacties. You’re the best! 

2 thoughts on “TypischKim.com bestaat 1 jaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Next Post

Shoplog Eindhoven: The Sting, Bershka, Costes

ma aug 27 , 2018
Vandaag is het tijd voor een feestje, want TypischKim.com bestaat vandaag precies 1 jaar! Op 27-7-2017 besloot ik om mijn blog over te zetten naar […]