Persoonlijk

Typisch Kim week 8/2018: lunchen, veel lezen, beetje geshopt

Iedere maandag komt er een nieuwe editie van “Typisch Kim” online. Hierin laat ik zien wat ik allemaal de week ervoor heb gedaan, naast werken. 

Afgelopen week ben ik weer lekker gaan lunchen met een goede vriendin, las ik weer lekker veel, en shopte ik wat leuke items bij Hema en The Sting. Lees je mee? 

In de twee weken dat ik even een pauze nam van de Typisch Kim weekverslagen, was mijn moeder jarig. We besloten om voor het feestje allemaal lekkere hapjes te bestellen bij de Italiaan. We hadden allemaal soorten ham zoals prosciutto, kazen, olijven, gevulde paprika, gevulde peper, brood met dipsauzen… Dat was zo ontzettend lekker! Deze foto hoort dus niet bij afgelopen week, maar ik wilde ‘m toch graag even delen haha.

Ik ging naar de Hema, waar ik leuke items zocht om te gebruiken bij productfoto’s. En ik slaagde goed!

Ik keek ook nog eventjes bij de nagellak, omdat ik die zo fijn vind. Ik nam uiteindelijk toch geen nieuw kleurtje mee.

Ik las weer lekker veel! Lisette Jonkman is één van mijn favoriete auteurs. Ik ben nu ongeveer op helft, en vind het echt weer een goed boek.

Ik maakte weer een hoop productfoto’s, met de items die ik kocht bij de Hema ter decoratie!

Ook kocht ik twee leuke shirtjes bij The Sting. Het bovenste shirtjes, met “verfspatten” was eerst €19,95 maar was nu afgeprijsd naar €15,-. Dit is mijn eerste kledingstuk met “verfspatten”!
En het onderste shirt was €17,95, en die vind ik ook erg leuk.

Super blij met mijn geverfde zwarte haren!

Ik ben weer lekker gaan lunchen met een goede vriendin. We hadden weer een hoop bij te praten haha. We zaten bij een super leuke brasserie, waar we kozen voor een lunch tapas. Dit is dus eigenlijk tapas, maar dan met allemaal lekkere, kleine lunch gerechten. We kozen beide gerechtjes die we allebei lekker vonden, zodat we van alles wat konden pakken. Het was echt ontzettend lekker, maar ook echt veel haha. We zaten na afloop echt vol (maar er ging toch nog een lekkere bananenmilkshake in haha).

Hoe was jullie week afgelopen week?

Instagram
Facebook
Bloglovin’
Youtube

2 thoughts on “Typisch Kim week 8/2018: lunchen, veel lezen, beetje geshopt”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *