Typisch Kim week 42/2017: Nieuwe piercing, shoppen en uiteten in Nijmegen

Afgelopen week ben ik lekker gaan winkelen en uiteten in Nijmegen, kocht een nieuwe piercing voor in mijn oor, nam een Halloween tutorial op, kocht eindelijk eens zo’n gave light box… Lees je weer gezellig mee?

MAANDAG 16 OKTOBER 

Maandagmiddag heb ik weer gewerkt, en ’s avonds zat ik lekker op de bank en heb wat op blogs bezocht en Youtube filmpjes gekeken. Ik merk echt dat ik op maandagen, naast werken, niet echt veel doe haha!

DINSDAG 17 OKTOBER 

Dinsdag had ik vrij en deed een poging tot het opnemen van een Halloween tutorial. Net zoals met de Halloween nailart tutorial, was ik niet helemaal tevreden en heb dan ook met deze beelden niks gedaan. Ik had de beelden alsnog op mijn laptop gezet en toch nog geprobeerd om het filmpje te bewerken, maar het was ‘m toch net niet haha. Volgende keer beter!

WOENSDAG 18 OKTOBER 

Woensdag was eigenlijk niet zo spannend. Ik heb gewerkt, en ’s avonds werkte ik nog aan TypischKim.com.

DONDERDAG 19 OKTOBER  

Voor wie het nog niet wist: begin januari liet ik een helix piercing zetten. Nu, negen maanden later, was het eindelijk volledig genezen! De afgelopen negen maanden droeg ik een piercing met een steentje: een standaard piercing voor het genezingsproces. Nu de piercing eindelijk verwisseld mocht worden, ging ik donderdag na het werk dan ook gelijk naar de piercingshop waar ik de piercing liet zetten. Ik kocht bovenstaande piercing en liet hem ook gelijk in doen. Wat vind ik het een gave piercing, ik ben er erg blij mee!

VRIJDAG 20 OKTOBER 

Vrijdag heb ik ook weer lekker gewerkt. Ik kocht die dag overigens ook eindelijk een light box! Ik zag ze al zo vaak voorbij komen in Youtube video’s, en nu heb ik er zelf eentje bij Hema gekocht. Wat leuk, zo’n light box! Ik ben blij dat ik er eindelijk eentje heb gekocht haha.

Vrijdagavond deed ik trouwens ook nieuwe nepnagels op. Deze zijn ook weer van de Primark en zijn heel donkerpaars. Ik vind ze erg gaaf en herfstig!

ZATERDAG 21 OKTOBER 

Zaterdag zijn we met het hele gezin gezellig gaan winkelen en uiteten in Nijmegen! Wat vind ik het toch een leuke stad om te shoppen, en we hebben ook heerlijk gegeten!

ZONDAG 22 OKTOBER 

Zondag was een heerlijke luie dag. Ik wilde eigenlijk een Halloween tutorial opnemen, maar was erg moe. Daarom neem ik die tutorial komende week op. Ik heb daarom ook lekker films gekeken en deze Typisch Kim nog gemaakt.

Wat hebben jullie allemaal gedaan afgelopen week?

2 Comments

 1. Irene

  28 oktober 2017 at 16:40

  Wat een leuke maar drukke week! Ik ben nog nooit in Nijmegen wezen shoppen en wil dat zeker een keer gaan doen.

  1. Kim

   11 november 2017 at 11:58

   Zeker eens gaan doen inderdaad, Nijmegen is wat mij betreft een aanrader!

Leave a Reply