Persoonlijk

Typisch Kim week 9/2018: ik heb een nieuwe baan, sneeuw, Blond Amsterdam bidon

Iedere maandag komt er een nieuwe editie van “Typisch Kim” online. Hierin laat ik zien wat ik allemaal de week ervoor heb gedaan, naast werken. 

Ik heb leuk nieuws: ik heb een nieuwe baan, binnen de toerisme branche! Ik ben erg blij, en vertel jullie in deze Typisch Kim editie meer. Daarnaast lag er ook weer sneeuw, en kwam mijn leuke Blond Amsterdam bidon binnen. Lees je mee?

Bij het Kruidvat kocht ik wat spulletjes, zoals een nieuw doosje blanco nepnagels van Kiss, een nagellak en oogpotlood uit de Essence limited edition collectie Wood You Love Me (die zou geloof ik tot half februari in de schappen liggen, maar bij het filiaal bij mij in de buurt hadden ze het schap nog staan), een lipstick van Catrice die reageert op de PH-waarde van je lippen, en nog twee mooie lakjes van Catrice en een nieuwe topcoat van Essence.

Mijn telefoonoplader werkte niet meer goed, dus kocht ik bij de Action even een nieuwe. En natuurlijk nam ik niet alleen dat mee. Ik zag deze twee grote oogschaduwpalettes (waarvan ik de andere twee varianten al heb), review en swatches volgen uiteraard snel. Ook kocht ik weer even nieuwe haarelastiekjes, want die dingen gaan altijd aan de wandel.

Over nagellak gesproken, ik lakte mijn nagels weer. Ik gebruikte de blanco nepnagels die ik kocht, en bracht dit mooie lakje aan van Hema. Een licht lavendelkleurtje, genaamd “Tough Tuesday”. Ik maakte er foto’s van, zodat ik er nog een apart artikel over kan schrijven.

Mijn Blond Amsterdam bidon kwam binnen! Ik drink eigenlijk altijd te weinig, en het leek me handig om een grote bidon te vullen en mee te nemen naar het werk. Deze leuke bidon heeft een inhoud van 1 liter! En het heeft echt een superleuk design. Ik merkte alleen dat de bidon erg lekte. Ik probeerde van alles, maar het bleef flink lekken. En dat is niet zo fijn wanneer je de bidon in je tas hebt zitten… Ik kreeg ‘m aan het einde van afgelopen week binnen, maar besloot gisteren om contact op te nemen met Bol.com (want daar had ik ‘m gekocht), en ik kreeg op hun kosten een nieuwe opgestuurd, die vandaag binnenkwam. Zo ontzettend fijn! En deze nieuwe bidon lekt gelukkig niet. Ik schrijf binnenkort nog een apart artikel over deze leuke bidon.

En er lag weer een flink pak sneeuw! Ivy ging natuurlijk gelijk lekker buiten liggen haha.

En dan nu het leuke nieuws: ik heb een nieuwe baan! Zoals jullie misschien weten ben ik afgelopen zomer afgestudeerd, en behaalde zowel een diploma manager verkoper reizen als een diploma manager front office.
Op het moment van afstuderen was het erg moeilijk om een baan binnen toerisme te vinden, en daarom besloot ik om te werken bij een schoenenwinkel, zodat ik in de tussentijd toch kon sparen. Daar beviel het erg goed, maar het werken binnen de toerisme branche begon toch steeds meer en meer te kriebelen. Ik solliciteerde, en werd aangenomen bij een prachtig kasteel/hotel als receptioniste! Ik ben afgelopen week begonnen, dus ik heb er al een paar dagen op zitten. Ik vind het zo ontzettend leuk! Het is een heel fijn en hecht team, en natuurlijk een prachtige locatie. Ik heb al erg veel informatie gekregen en al veel geleerd! Ik ben erg blij en ik heb het er erg naar mijn zin.

Hoe was jullie week afgelopen week?

1 thought on “Typisch Kim week 9/2018: ik heb een nieuwe baan, sneeuw, Blond Amsterdam bidon”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *