Typisch Kim week 50/2017: Essence make-upbox tip, de laatste kerstcadeau’s kopen, naar de Winter Efteling!

Het is weer maandag, het begin van een nieuwe week, wat betekent dat er weer een nieuwe editie van Typisch Kim online staat! Afgelopen week kocht ik de laatste kerstcadeau’s, kwam ik een Essence make-upbox tegen, ging even naar de opticien, en zondag ging ik naar de Winter Efteling! Overigens heb ik een korte mededeling…

MAANDAG 11 DECEMBER 

Maandag heb ik gewerkt. ’s Avonds pakte ik mijn adventskalender van Essence er weer bij en onder het luikje van 11 december zat deze lippenbalsem met een subtiel kleurtje!

DINSDAG 12 DECEMBER 

Dinsdag had ik vrij, maar heb ik helemaal geen foto’s van mijn dag gemaakt – op die van de adventskalender na!
Die dag had ik een afspraak bij de opticien, het was namelijk weer tijd voor een nieuwe oogmeting. ’s Middags heb ik een hele hoop productfoto’s gemaakt voor TypischKim.com, dus daar was ik wel even zoet mee haha.
Dinsdag zat er een pincet in de adventskalender.

WOENSDAG 13 DECEMBER 

Woensdag stond ik de hele dag op om te werken. Helaas stond ik ’s ochtends echt hondsberoerd op. Ik ben toch gaan werken, maar aan het begin van de middag kon ik gelukkig naar huis. Ik voelde me echt heel beroerd, en het ging maar niet weg. Toen ik thuis kwam heb ik even lekker warm in bad gezeten, en heb de rest van de middag in bed gelegen… ’s Avonds voelde ik me gelukkig weer goed, en was het beroerde gevoel helemaal weg! Ik weet niet precies waar dat beroerde gevoel opeens vandaan kwam, maar ik was blij dat ik me ’s avonds weer normaal voelde.
In de adventskalender zat overigens dit oogpotlood. Ik gebruik eigenlijk nooit echt wenkbrauwproducten tijdens het opmaken, maar sinds ik deze heb gebruikt, gebruik ik ‘m iedere dag!

DONDERDAG 14 DECEMBER 

Donderdag heb ik de hele dag gewerkt, ’s avonds ben ik met mijn vader en zus naar de ijssalon gegaan!

En in de adventskalender zaten deze schattige nagelstickers!

VRIJDAG 15 DECEMBER 

Vrijdag heb ik gewerkt, ’s avonds keken we de battles van The Voice.

En deze mooie donkerbruine/donkerrode nagellak zat onder het luikje van 15 december.

ZATERDAG 16 DECEMBER 

Zaterdag ben ik de stad in gegaan, om de laatste kerstcadeau’s te kopen. Zoals jullie misschien weten, had Trekpleister laatst een make-up box van Catrice (bekijk dit artikel om de inhoud van de box te zien) waarvoor je maar de helft betaalde van de inhoudswaarde. Nu spotte ik bij Kruidvat zo’n make-up box van Essence! Er zaten zo te zien leuke producten in, maar nam ‘m niet mee omdat ik de adventskalender heb van Essence, waar al mooie make-up en nagellak in zit. Maar deze box is voor jullie wel misschien een tip, leuk om voor jezelf te kopen of misschien om cadeau te doen voor de feestdagen!

’s Avonds pakte ik de adventskalender er weer bij en pakte deze gezichtspoeder uit!

ZONDAG 17 DECEMBER 

En zondag gingen we naar de Winter Efteling! Ik heb een heerlijke dag gehad!

En zondag zat deze handcrème in de adventskalender!

Dat was mijn week! Wat hebben jullie afgelopen week allemaal gedaan?

Kleine mededeling: ik heb besloten om even een korte pauze te nemen van de TypischKim wekelijkse fotoverslagen, nu de feestdagen voor de deur staan.  Vanaf 15 december komen de TypischKim edities wel weer online (op 15 december komt dan het fotoverslag online van 8 tot en met 14 december). Op de maandagen dat er dan geen TypischKim online komt, kun je wel een ander soort artikel verwachten. 

3 Comments

 1. Yara

  18 december 2017 at 15:45

  Leuke week heb je gehad! Ik heb zelf ook een beauty adventkalender, helemaal leuk!
  Liefs,
  Yara

 2. Jessica J.

  19 december 2017 at 09:51

  De Winterefteling lijkt me heel erg fijn! Mijn vriend en ik zijn eerder dit jaar nog twee daagjes naar de Efteling geweest. 🙂

 3. Marielle

  21 december 2017 at 11:24

  De Winter Efteling ziet er gezellig uit! Ik heb zelf de advent van The Body Shop, leuk om al die kalenders + inhoud te zien 🙂

Leave a Reply