Typisch Kim week 5/2018: Vrienden van Amstel Live, Pitch Perfect 3

Hi, leuk dat je weer een kijkje komt nemen op TypischKim.com! Vandaag laat ik jullie weer zien wat ik afgelopen week allemaal gedaan heb.
Afgelopen week ging ik naar de Kruidvat, Etos, BijouBrigitte en Holland&Barrett. We keken Vrienden van Amstel Live op tv en ik ging naar de bioscoop om eindelijk Pitch Perfect 3 te zien! 

Fast & Furious 7 was op tv, die moest ik natuurlijk zien!

Ivy & Elay ❤

Kruidvat had nepwimpers en nepnagels in de folder staan, dus ik nam nepnagels mee van het Kruidvat eigen merk en nepwimpers van Ardell.
Ik kwam deze hartvormige make-up kwast tegen. Hij zag er best interessant uit, maar ik heb ‘m uiteindelijk toch niet meegenomen. Datzelfde geldt voor dit wenkbrauwsetje van Kiss. Daarin zit echt alles wat je nodig zou kunnen hebben als je je wenkbrauwen bijwerkt. Eigenlijk een erg handig setje!

En als je een zak M&M’s kocht, kreeg je deze boodschappentas gratis. En ik wilde die tas. Heel graag. Want die tas is cool. Haha, ik ben er wel erg blij mee!

Mijn vader wilde nog graag nieuwe schoenen kopen, dus ik ging met hem mee. Toen hij leuke zwarte schoenen had gescoord, kwamen we terecht in een leuk tentje waar we lekker wat dronken. Ik koos uiteraard voor een verse muntthee!

Vrienden van Amstel Live was op tv, dus dat wilden we ook graag weer zien! Mijn zus is er al eens bij geweest, en zei dat er inderdaad echt een leuke en gezellige sfeer hangt! Hopelijk kunnen we eens kaartjes scoren om er heen te gaan.

Ook ging ik nog naar Holland & Barrett (de Tuinen). De thee van Yogi Tea was met korting, dus ik kocht twee pakjes. De “Rose” thee smaakt echt naar rozen! Een hele subtiele smaak, maar wel erg lekker. En ik kocht “Sweet Chai” met zoethout en anijs, die ik op dit moment drink (tijdens het typen van dit artikel). Die is ook erg lekker!

Bij de Etos kocht ik niet alleen de Etos Satin Finish foundation, maar ook mijn allereerste Real Techniques kwast! Dit is de Expert Face Brush, die is zo ontzettend fijn! Ik gebruik ‘m in combinatie met de Etos foundation, echt een heel mooi effect. Van zowel de kwast als de foundation komt binnenkort een artikel online.
Oh ja, lieve medewerkers van Etos: dankjewel voor het helpen met het uitzoeken van mijn foundationkleur. Ik zat zelf namelijk 3 tinten te licht… Oeps haha!

Bij BijouBrigitte kocht ik dit mooie horloge! Ik had al een horloge, maar die had zo’n bandje met schakels. Als ik er een schakeltje uit haalde, was het bandje zo krap dat ik er een afdruk van in mijn pols kreeg, en als ik het schakeltje er weer bij deed, was hij erg los en viel hij bijna af. Het bandje van dit horloge kun je ook strakker en losser maken, maar in kleinere stapjes waardoor er altijd een fijne maat tussen zit. Ik ben er erg blij mee!

Mijn zus en ik gingen eindelijk naar Pitch Perfect 3! Wat een onwijs leuke film! Hij draait al een tijdje in de bioscoop, maar afgelopen week zijn we eindelijk gegaan. Echt een leuke film, zeker het kijken waard.

Hoe was jullie week? Hebben jullie Pitch Perfect 3 ook gezien?

1 Comment

  1. Charel

    12 februari 2018 at 10:10

    Ik ben dol op die thee haha! Ahw die tas is zo gaaf!

Leave a Reply