Typisch Kim week 49/2017: feest, high tea, nieuwe piercing gekocht, SNEEUW!

Hoi, het is weer tijd voor een nieuwe editie van Typisch Kim! Echt, de tijd vliegt! Afgelopen week hadden we wat te vieren, gingen mijn zus en ik samen met onze opa en oma high tea’en, kocht ik bij de piercing shop een nieuwe piercing voor mijn helix, en er lag eindelijk SNEEUW!

MAANDAG 4 DECEMBER 

Maandag heb ik zoals gewoonlijk gewerkt. In de Essence adventskalender zat deze mooie lipstick!

DINSDAG 5 DECEMBER 

Dinsdag had ik vrij, en was het een spannende dag voor ons gezin, we hadden namelijk iets heel leuks maar ook iets heel spannends te vieren… Het werd fijner gevonden om hier verder niet al te veel op in te gaan op mijn blog, dus vandaar dat het een beetje mysterieus blijft haha! Maar het is wel heel leuk.
Overdag was ik nog even de stad in gegaan, en bracht onder andere een bezoekje aan de piercing shop. Ik wilde namelijk graag weer een nieuw sieraad uitzoeken voor mijn helix piercing. En dat werd deze! Ik vind ‘m zo gaaf, ik ben er erg blij mee!

En ik pakte deze leuke make-upsponsjes uit van de adventskalender!

WOENSDAG 6 DECEMBER 

Woensdag heb ik gewerkt, ’s avonds keken we geloof ik een film. Ivy lag heel diep te slapen, en stak haar tong een beetje uit. Ik vind dat zo schattig als ze dat doet! Elay doet dat ook soms.

En onder het luikje van 6 december zat deze mascara! Ik ga zoveel mogelijk make-upproducten uit de adventskalender reviewen voor mijn blog.

DONDERDAG 7 DECEMBER 

Donderdag heb ik gewerkt, ’s avonds deed ik uitgebreid mijn nagels. In plaats van blanco nepnagels op te plakken waar ik vervolgens met nagellak overheen lak, besloot ik nu om weer eens mijn eigen nagels te lakken. Ik koos deze mooie neutrale kleur van Hema. Ik ben normaal niet zo dol op hele neutrale nagellak, maar ik had er deze keer wel eens zin om zo’n kleurtje te dragen voor de verandering! Dit is de kleur Syrup Waffle Delight.

En deze roze nagellak zat onder luikje nummer 7!

VRIJDAG 8 DECEMBER 

Vrijdag heb ik gewerkt, ’s avonds keken we The Voice. Het was nu eindelijk tijd voor de battles!

ZATERDAG 9 DECEMBER 

Zaterdag was eigenlijk een rustige dag. Ik stond reserve op voor het werk, maar werd niet gebeld om te komen werken. Ik heb die dag tijd besteed aan mijn blog, en keek wat films op Netflix. Een lekkere rustige dag!

ZONDAG 10 DECEMBER 

Zondag kwam ik erachter dat ik de luikjes van 8 en 9 december nog niet had geopend, oeps!

Dit zwarte oogpotlood zat in het vakje van 8 december.

En deze puntenslijper zat onder het luikje van 9 december. Super handig, want ik had er geen meer en mijn oogpotloden konden eigenlijk wel even een slijper gebruiken haha!

En nu zat ik weer op schema, het luikje van 10 december bevatte deze leuke gift tags!

Overigens, zondag lag hier eindelijk sneeuw! Ik zag op internet dat er zaterdag al flink wat sneeuw was gevallen op sommige plaatsen, maar hier begon het zondag. Het begon ’s ochtends subtiel met wat sneeuwvlokken hier en daar. Twee uur later lag er een flink pak sneeuw en kon je de stoep niet eens meer zien!
’s Middags hadden mijn zus en ik een high tea samen met opa en oma. Dit hadden ze namelijk van ons cadeau gekregen toen ze 60 jaar getrouwd waren (In deze Typisch Kim zie je toen het feest was).

Dat was mijn weekje! Hoe was jullie week? Hebben jullie ook van de sneeuw genoten?

1 Comment

  1. Sanne

    12 december 2017 at 13:50

    Leuke foto’s weer. Sneeuw in Nederland, wel apart weer is. Toch heb ik het liever in Oostenrijk, hihi. xx

Leave a Reply