Typisch Kim week 48/2017: bij de tandarts, beginnen met Essence adventskalender, kerstboom opgezet

Tijd voor een nieuwe editie van Typisch Kim! Afgelopen week, week 48, ging ik naar de tandarts, kon ik beginnen aan mijn Essence adventskalender en hebben we thuis de kerstboom opgezet! Kijken jullie weer mee?

MAANDAG 27 NOVEMBER 

Maandagochtend had ik een afspraak bij de tandarts. Alles was gelukkig in orde! ’s Middags heb ik gewerkt, en ’s avonds werkte ik nog aan mijn blog.

DINSDAG 28 NOVEMBER 

Dinsdag heb ik de hele dag gewerkt, maar voelde me niet zo lekker. Daarom besloot ik ’s avonds lekker in bad te gaan, mijn gezicht te scrubben en een groene klei masker op mijn gezicht te doen. Heerlijk! Vinden jullie dat ook altijd zo fijn? Ook begon ik weer met het lezen van een boek. Ik kan zo erg genieten van een goed/leuk boek, en het was alweer veel te lang geleden dat ik er een heb gelezen.

WOENSDAG 29 NOVEMBER

Woensdag had ik mijn vrije dag. Ik ging naar de Hema, waar ik deze drie mooie lakjes kocht. Dat niet alleen, ik kocht ook leuke nepnagels – daarover later meer hier op TypischKim.com!

DONDERDAG 30 NOVEMBER 

Donderdag, na het werk, ging ik even met mijn auto door de wasstraat!

VRIJDAG 1 DECEMBER 

Vrijdag heb ik gewerkt. Overigens was het die dag 1 december – wat vliegt de tijd toch! Maar dat het 1 december was betekende wel dat ik eindelijk kon beginnen met mijn Essence adventskalender! Ik pakte vrijdagavond deze handige blokvijl voor mijn nagels uit.

Elay had niet zo veel zin om met me op de foto te gaan helaas, haha!

Maar Ivy vond het niet erg om even te poseren voor een foto…

ZATERDAG 2 DECEMBER 

Zaterdag hebben we met z’n allen thuis gezellig de kerstboom opgezet. Wat geeft dat toch een gezellige sfeer vind ik! Die dag zat er in de adventskalender dit mooie lichtroze lakje. Ik ga hem voor jullie swatchen! Ik besloot toen ook om zoveel mogelijk
make-upproducten uit de kalender te reviewen op mijn blog, omdat deze producten ook in het vaste assortiment van Essence zitten. Alleen zitten op deze producten nu schattige kerststickers en zijn het soms kleinere verpakkingen.

ZONDAG 3 NOVEMBER

Afgelopen zondag was weer zo’n typische, rustige zondag voor mij. Lekker wat films kijken, ik heb weer The Sims 4 gespeeld, werkte aan mijn blog, deed mijn nagels weer uitgebreid…

Hoe was jullie week afgelopen week, wat hebben jullie zoal gedaan? Ik ben benieuwd! Fijne maandag allemaal!

2 Comments

  1. Lieke

    4 december 2017 at 09:02

    Lekker rustig weekje heb je gehad! Ik ben zo jaloers op je Essence advent kalender, ik heb dit jaar helemaal geen advent kalender gekocht namelijk haha.

  2. Jessica J.

    7 december 2017 at 12:02

    Hahaha, die foto van Ivy, zo lief!

Leave a Reply