Typisch Kim week 47/2017: carnavalsmiddag, bij de kapper

Iets later online vandaag dan normaal, de Typisch Kim editie van afgelopen week. Vandaag laat ik jullie zien wat ik allemaal in week 47, deed. Zo bracht ik een bezoekje aan de kapper en ben ik naar de carnavalsmiddag bij ons in de buurt gegaan. Kijk je mee naar wat ik allemaal heb gedaan afgelopen week?

MAANDAG 20 NOVEMBER 

’s Ochtends deed ik rustig aan en dronk lekker wat thee, maandagmiddag heb ik gewerkt. ’s Avonds was ik erg moe, dus ik ben vroeg naar bed gegaan.

DINSDAG 21 NOVEMBER 

Dinsdag had ik vrij! Ik heb foto’s gemaakt van make-upproducten en werkte verder aan mijn blog. Aan het einde van de middag zette ik Netflix op en keek wat films.

WOENSDAG 22 NOVEMBER 

Woensdag plofte ik na de hele dag gewerkt te hebben met een kopje thee op de bank.

DONDERDAG 23 NOVEMBER 

Donderdag heb ik tot aan het begin van de middag gewerkt, daarna was ik te vinden bij de kapper! Ik wilde weer eens wat anders. Ik had een schuine lob: ik vond het nog steeds leuk, maar wilde weer wat nieuws. Ik liet het weer recht knippen en besloot ter plekke om er ook een pony bij te laten knippen. Mijn haren zijn wel iets korter geworden dan ik van te voren had gedacht, maar ik ben er wel heel blij mee en dat ik nu een pony heb vind ik ook leuk! Ik heb sindsdien nog niet echt een selfie gemaakt, maar op de foto van zondag krijg je al een beetje een idee van hoe het is geworden.
Elay lag heel lief te slapen, maar toen ik een foto wilde maken werd ze wakker haha!

VRIJDAG 24 NOVEMBER 

Vrijdag heb ik de hele dag gewerkt, ’s avonds was het uiteraard weer tijd voor The Voice.

ZATERDAG 25 NOVEMBER 

Zaterdagmiddag ben ik even met mijn zus en haar vriend op pad geweest om wat kleine dingen bij de Kruidvat en Action te halen. Zo was de deodorant van Fa weer in de aanbieding bij Kruidvat, dus daar heb ik gelijk gebruik van gemaakt. ’s Avonds keken we met z’n allen wat films. Kijk even hoe Ivy erbij lag haha!

ZONDAG 26 NOVEMBER

Zondag was het ’s middags tijd voor de vrouwencarnavalsmiddag. Die middag komen alle vrouwen van de buurt bij elkaar, er treden carnavalsartiesten op… Ik ben samen met mijn zus en een vriendin gegaan en het was erg gezellig!

Zo, dat was mijn week afgelopen week! Hoe was jullie week, wat hebben jullie allemaal gedaan?

1 Comment

  1. Evelyn

    28 november 2017 at 22:18

    Wat leuk, een heel ‘nieuw’ kapsel! Ik heb ook net een pony laten knippen. Zelf vind ik het nog wel een beetje onwennig, maar dat komt vast goed!

Leave a Reply