Persoonlijk

Typisch Kim week 46/2017: in de kerstsfeer, opa en oma 60 jaar getrouwd, naar de dierentuin

Vandaag is het weer maandag en dus weer tijd voor een nieuwe editie van Typisch Kim! Afgelopen week waren mijn opa en oma 60 jaar getrouwd, kwamen we in de kerstsfeer en ben ik naar de dierentuin gegaan met mijn vader.

MAANDAG 13 NOVEMBER 

Maandag heb ik zoals gewoonlijk ’s middags gewerkt, ’s avonds kroop ik lekker met een dekentje op de bank.

DINSDAG 14 NOVEMBER 

Dinsdag had ik vrij! Ik ben naar de Trekpleister gegaan om de make-up box van Catrice te kopen (bekijk hier het artikel inclusief inhoud!). Ik maakte er thuis gelijk foto’s van en schreef het artikel.

Daarna ging ik naar de Intratuin, samen met mijn moeder. Ze hadden dit jaar namelijk weer een prachtige kerstafdeling! We kwamen hierdoor helemaal in de kerstsfeer.

WOENSDAG 15 NOVEMBER 

Woensdag heb ik gewerkt. Kijk hoe lief Elay ’s avonds lag met haar hoofd op de kussentjes!

DONDERDAG 16 NOVEMBER 

Donderdag na het werk kroop ik weer lekker met een dekentje op de bank en bezocht wat blogs en bekeek wat Youtube filmpjes.

VRIJDAG 17 NOVEMBER 

Vrijdag heb ik gewerkt, ’s avonds was het uiteraard weer tijd voor The Voice.

ZATERDAG 18 NOVEMBER 

Zaterdag was het feest! Mijn opa en oma waren namelijk 60 jaar getrouwd. Ik heb die dag geen foto’s gemaakt, maar deze foto werd tijdens het feest gemaakt. Ik moest er alleen even een aantal familieleden vanaf knippen haha.

ZONDAG 19 NOVEMBER 

Zondagochtend begon ik met het maken van foto’s van make-upproducten. Deze foto zette ik trouwens ook op Instagram, volg jij mij al?

’s Middags ben ik gezellig met mijn vader naar de dierentuin gegaan: naar Zooparc Overloon. We zijn er al meerdere keren geweest, maar het blijft een leuk park om doorheen te wandelen!

Zo, hoe was jullie week afgelopen week? Wat hebben jullie zoal gedaan?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *