Typisch Kim week 45/2017: Essence adventskalender, 11e van de 11e

Afgelopen week kwam mijn Essence adventskalender binnen en was het 11e van de 11e. Bovendien heeft TypischKim.com afgelopen week ook een pagina op Bloglovin’ gekregen. Kijk je mee naar mijn week 45?

Maandag 6 november 

Maandagmiddag heb ik zoals gewoonlijk gewerkt. ’s Avonds bekeek ik wat make-up filmpjes op Youtube. Ik ben trouwens echt dol geworden op dit drankje, Spa touch of blackcurrant. Geeft een subtiel smaakje aan het water, erg lekker!

Dinsdag 7 november 

Dinsdag had ik vrij. Ik keek wat afleveringen van The Paradise en werkte aan mijn blog.

Woensdag 8 november

Woensdag heb ik gewerkt, ’s avonds zat ik lekker met een dekentje op de bank.

Donderdag 9 november 

Na het werk donderdag keek ik The Paradise af. Een erg leuke serie, er mogen wat mij betreft meer seizoenen van komen! Kijk trouwens hoe lief Elay en Ivy er weer bij lagen haha.

Vrijdag 10 november

Vrijdag heb ik ook gewerkt en keken we ’s avonds weer The Voice.

Zaterdag 11 november 

Zaterdag was het 11e van de 11e (jep, ik ben een Limburger haha). Terwijl ik het via de tv keek, deed ik mijn nagels.

Overigens haalde ik zaterdag de Essence adventskalender op! Ik zag in de folder van Kruidvat dat je de kalender alleen via de webshop kon kopen, dus dat had ik ook gelijk gedaan. Ik liet hem leveren bij het dichtsbijzijnde filiaal, zodat ik geen verzendkosten hoefde te betalen.
’s Middags gingen mijn zus en ik bij onze tante op bezoek.

Zondag 12 november

Zondag maakte ik een pagina voor TypischKim.com aan op Bloglovin’. Volg je mijn blog al? Klik hier om naar de pagina te gaan. Die middag ben ik ook weer bezig geweest met de lay-out van TypischKim.com. Zoals jullie vast merken ben ik hier regelmatig mee bezig, omdat ik het leuk vind om met kleuren, lettertypes en dergelijke te spelen. Wat vinden jullie ervan?

’s Middags kwamen opa en oma op bezoek, en maakten we lekker de haard aan.

Hoe was week 45 voor jullie? Hebben jullie ook een make-up adventskalender gekocht?

2 Comments

  1. Irene

    13 november 2017 at 10:32

    Wat een leuke adventskalenders heb je gevonden!

  2. Jessica J.

    13 november 2017 at 15:18

    Ahh, je hondjes! Zo cute. En ik vind dat water ook erg lekker. Meestal heb ik m’n Dopper bij me, maar als dat niet zo is, ga ik ook liever voor water met een smaakje. 🙂

Leave a Reply