Typisch Kim week 44/2017: Halloween, pijnlijke piercing

Het is weer maandag, wat betekent dat er weer een nieuwe editie van Typisch Kim online komt! Vorige week was het Halloween, deed ik na het werk wat inkopen bij Holland & Barrett, ging ik met mijn ouders mee naar de Hornbach waar ik over de kerstafdeling rondwandelde, en bovendien kreeg ik erg veel last van mijn piercing…

MAANDAG 30 OKTOBER 

Maandagmiddag heb ik zoals gewoonlijk gewerkt, ’s avonds keken we de finale van Hollands Next Top Model.
Ivy heeft geloof ik weer een nieuw fijn plekje in de serre gevonden haha!

DINSDAG 31 OKTOBER  

Dinsdag was het Halloween! Ik had die dag ook lekker vrij van het werk, dus ik heb de woonkamer en de serre versierd! Check deze slinger, creepy toch? ’s Avonds hebben we uiteraard enge films gekeken. Hoe hebben jullie Halloween gevierd?
Overigens kwam dinsdag ook de laatste Halloween tutorial online. Normaal plaats ik een artikel of filmpje op maandag, woensdag en vrijdag, maar omdat het dinsdag Halloween was, plaatste ik het daarom die dag.

WOENSDAG 1 NOVEMBER 

We zitten inmiddels gewoon alweer in november jongens! Wat gaat het toch snel, vinden jullie ook niet? Woensdag heb ik een halve dag gewerkt, ’s avonds was ik alleen thuis. Ik keek Say Yes To The Dress, ik vind het echt een leuk programma om te zien.

DONDERDAG 2 NOVEMBER 

Donderdag heb ik ook maar een halve dag hoeven werken. Na het werk ben ik nog even de stad in gegaan om wat producten bij Holland & Barrett te kopen (voorheen de Tuinen).
Daarna ging ik weer terug naar de piercing shop, omdat mijn helix piercing erg veel pijn deed. In deze editie van Typisch Kim konden jullie lezen dat ik een nieuw sieraad in mijn piercing liet doen, omdat de standaard piercing na 9 maanden genezen er eindelijk uit mocht. Helaas ging mijn oor na een tijdje flink pijn doen en was het ook extreem gevoelig. Donderdag ging ik terug, en het staafje bleek te kort te zijn, waardoor mijn oor als het ware een beetje werd geplet. Mijn oor was daardoor ook een beetje opgezwollen, wat extra pijn deed. De medewerker had de piercing eruit gehaald (wat voelde dat fijn!), en heeft een langer staafje geplaatst, zodat er nu (zoals het hoort te zijn) ruimte is zodat de piercing zo gezegd naar voren en naar achteren geschoven kan worden. Ik heb nu gelukkig nergens meer last van!

VRIJDAG 3 NOVEMBER 

Vrijdag heb ik de hele dag gewerkt, ’s avonds was het weer tijd voor The Voice of Holland! Het was me donderdagavond overigens niet gelukt om een artikel voor vrijdag online te zetten. Ik ga vanaf nu zoveel mogelijk al in het weekend aan artikelen werken!

ZATERDAG 4 NOVEMBER 

Zaterdag ging ik even met mijn ouders mee op pad. We gingen naar de Hornbach om nieuw hout te halen voor in de haard, en mijn vader had nog was losse klusonderdelen nodig. Ik liep met mijn moeder over de kerstafdeling en kwam daar deze grote beer tegen! En hij was nog best zwaar ook haha! Daarna gingen we ook nog even naar de Action (ja, alweer…), waar ik oogpotloden en een pakje neusstrips tegenkwam. Ook kocht ik een tweede tripod (die ik laatst al kocht) omdat hij zo fijn is. Dan heb ik er gelijk al eentje reserve.
Zaterdagmiddag heb ik mijn huid lekker verzorgd met de nieuwe verzorgingsproducten die ik donderdag kocht. Mijn zus besloot gezellig mee te doen. Scrubben, een neusstrip, maskertje en crème op… Heerlijk zo’n middag!

ZONDAG 5 NOVEMBER 

Zondag heb ik The Sims 4 gespeeld, en keek ik weer een paar afleveringen van een serie. Dit keer niet Grand Hotel, want ik ben met een nieuwe begonnen: The Paradise. Wederom echt een leuke serie! Grand Hotel ga ik ook zeker afkijken, maar ik kon het niet laten om al met The Paradise te beginnen haha. De hondjes lagen er weer gezellig bij. Ivy stak in haar slaap haar tong een beetje uit, ik vind dat altijd zo schattig als ze dat doen!

Wat hebben jullie vorige week allemaal gedaan? En hoe hebben jullie Halloween gevierd? Of helemaal niet, kan natuurlijk ook haha.

2 Comments

 1. Rosita Elise

  6 november 2017 at 12:49

  Fijne week heb je gehad!
  Lekker hoor! En wat vervelend van je piercing; wel fijn dat hij nu goed is! En die beer is echt mega Wow! Hahaha

  Liefs!

  1. Kim

   11 november 2017 at 11:46

   Ja, ik heb er nu gelukkig geen last meer van! Die beer was inderdaad erg groot, en best zwaar haha!

Leave a Reply