Typisch Kim week 43/2017: TypischKim.com bestaat 3 maanden, Halloween tutorials, veel films gekeken

Afgelopen week bestond TypischKim.com drie maanden, heb ik heel veel films gekeken, maakte twee Halloween tutorials waarvan er één al online staat… Lees je weer gezellig mee?

MAANDAG 23 OKTOBER 

Maandagochtend begon met het maken van een hoop productfoto’s! Ik heb een hoop producten op de foto gezet, dus hier was ik wel even zoet mee. ’s Middags heb ik zoals gewoonlijk gewerkt.

Ik heb al een tijdje een hoesje van Primark om mijn telefoon zitten, maar hij begint steeds meer los te laten. Mijn zus heeft een nieuwe telefoon, en gaf maandagavond mij haar oude telefoonhoesjes. Dat kwam wel goed uit!

Ik koos dit hoesje om over mijn telefoon te doen. Ik vind hem zo gaaf!

‘s Avonds keek ik de halve finale van Hollands Next Top Model.

DINSDAG 24 OKTOBER 

Dinsdagmiddag, na het werk, ging ik aan de slag met Halloween tutorial nummer twee! Het werd een opengeritst oog. Wat vonden jullie ervan? Mocht je hem nog niet gezien hebben, dan kan dat hier!

WOENSDAG 25 OKTOBER 

Woensdag heb ik de hele dag gewerkt, ’s avonds keek ik de film The Secret Life of Pets. Ik vond het een vermakelijke film!

DONDERDAG 26 OKTOBER 

Donderdag heb ik gewerkt, daarna ben ik nog even naar de Action en Kruidvat gegaan. Soms heb ik zin om even door de Action te wandelen, vaak kom ik dan weer nieuwe leuke dingetjes tegen. Ik ging met maar één item naar huis, een telefoon tripod. Ik had er al eentje van So Low (bekijk de shoplog hier), maar die is langzaamaan toch kapot aan het gaan. Ik weet niet hoelang deze van de Action meegaat, maar ik vind hem echt heel erg fijn! Hij ondersteunt mijn telefoon goed en ligt prettig in de hand.
Bij Kruidvat kocht ik een nagellak van Catrice uit een limited edition collectie genaamd Dawid Tomaszewski. Ook kocht ik twee lipproducten van Essence, uit de limited edition collectie Bootiful Nights. Verder kocht ik nog nieuwe nepnagels. Een french manicure setje en een doosje met blanco nepnagels, waar ik dus zelf overheen kan lakken.

VRIJDAG 27 OKTOBER  

Vrijdag heb ik weer de hele dag gewerkt, ’s avonds zaten we op de bank met The Voice. Overigens bestond die dag TypischKim.com drie maanden! Wat gaat de tijd eigenlijk toch bizar snel. Die dag dat ik de overstap maakte op een eigen domein, wat vond ik dat gaaf zeg. Echt een droom die uitkwam. En inmiddels is TypischKim.com dus al drie maanden online!

ZATERDAG 28 OKTOBER 

Zaterdag plakte ik, terwijl ik wat afleveringen van Grand Hotel keek, de french manicure nagels op die ik donderdag had ik gekocht. Wat vind ik ze mooi zeg!

De film Split had ik met mijn zus in de bioscoop gezien, en we vonden de film allebei erg goed. Vooral die acteur, wat speelde hij alles ontzettend goed zeg! Nu was de film op tv, en keek ik hem samen met mijn ouders. Zij vonden de film ook echt goed, dus het is zeker een aanrader haha!

’s Avonds keken we het programma Oh Wat Een Jaar. We vonden Ik Hou Van Holland altijd erg leuk om te zien, maar daar is dit programma nu voor in de plaats gekomen. Ik vind het een leuk programma, ook zeker een aanrader om eens op de zaterdagavond te kijken.

ZONDAG 29 OKTOBER 

Zondag ben ik een aantal uurtjes bezig geweest met het maken van Halloween tutorial nummer drie, die morgen online komt. De rest van de dag hebben we een filmmarathon gehouden. We keken 47 Meters Down, Bridget Jones’s Baby, The Ring, The Ring Two…
Elay lag er zoals vaak gezellig bij, maar Ivy heeft een nieuw plekje gevonden waar ze de laatste tijd graag rustig ligt haha.

Hoe was week 43 voor jullie? Wat hebben jullie zoal gedaan?

4 Comments

 1. Kirsty

  30 oktober 2017 at 08:42

  Zo te zien heb je een leuke week gehad! Gefeliciteerd met het jubileum van TypischKim.com!

  1. Kim

   30 oktober 2017 at 08:51

   Wat lief, dankjewel!

 2. Irene

  1 november 2017 at 08:24

  Wat een leuke dingen heb jij allemaal gedaan! Gefeliciteerd met de 3 maanden!

Leave a Reply