Typisch Kim week 41 / 2017: Vrijdag de 13e, Oktoberfeesten, mislukte Halloween nailart tutorial

Vandaag is het tijd voor Typisch Kim week 41! Afgelopen week: de Oktoberfeesten zijn begonnen en maakte ik een halloween nailart, die helaas mislukte… Kijken jullie weer gezellig mee?

MAANDAG 09 OKTOBER 

Maandagochtend sliep ik uit en maakte me om mijn gemak klaar om te gaan werken. ’s Middags heb ik gewerkt, ’s avonds heb ik wat tv gekeken. Ik had flinke hoofdpijn gekregen, dus maakte het ’s avonds niet al te laat.

DINSDAG 10 OKTOBER 

Dinsdag hoefde ik pas om 12 uur te beginnen met werken, dus deed ’s ochtends rustig aan: ik had nog altijd flinke hoofdpijn. Na het werk plakte ik nieuwe nepnagels op van Primark, ’s avonds ben ik weer op tijd naar bed gegaan.

WOENSDAG 11 OKTOBER 

Woensdag hoefde ik alleen de ochtend te werken, ’s middags had ik lekker vrij.
Ik wilde daarnaast nog een aantal dingen doen, maar ik had nog altijd flinke hoofdpijn. Ik heb die middag dan ook rustig aan gedaan. Ik zat lekker op de bank en las het beautybloggersboek die je bij de Etos kunt krijgen. Wat een leuk en handig boek, zeker een aanrader!

DONDERDAG 12 OKTOBER 

Donderdag heb ik ook maar een paar uurtjes hoeven te werken, ik stond namelijk maar tot 14 uur op. Ik ben ’s middags nog de stad in geweest om wat kleine boodschapjes te doen. De hoofdpijn was helaas nog niet over, en een gewone paracetamol wilde ook maar niet helpen…

VRIJDAG 13 OKTOBER 

En vrijdag was het dan vrijdag de 13e! Ik had nog steeds hoofdpijn, maar op het werk kreeg ik de ergste hoofdpijn die ik die week heb gehad. Ik belde mijn zus, en op haar advies nam ik iets anders mee van de drogist, wat gelukkig hielp! De hoofdpijn was niet weg, maar was wel al minder. Het was trouwens wel te merken dat het vrijdag de 13e was, want op het werk ging er veel fout namelijk haha. We lieten onder andere constant dingen vallen! We konden er wel om lachen natuurlijk.

Daarnaast bleek dat die dag de accu van de auto van mijn vader kapot was gegaan! Tja, vrijdag de 13e hè haha…

ZATERDAG 14 OKTOBER 

Zaterdag nam ik een filmpje op waarin ik bovenstaande nailarts liet zien. Ik ben er alleen niet zo tevreden over, dus heb met de beelden niks gedaan.

Zaterdagavond zijn we naar de Oktoberfeesten gereden om over de kermis te wandelen. Ik at aardbeien en stukken ananas gedipt in chocolade, wat was dat onwijs lekker zeg!

ZONDAG 15 OKTOBER  

Zoals jullie misschien al een beetje hebben meegekregen, krijgt onze tuin een hele make-over. We zijn bijna klaar inmiddels, het nieuwe tuinhuis was al geleverd. Zaterdag waren mijn vader en de vriend van mijn zus al begonnen met het tuinhuis in elkaar te zetten, en zondag gingen ze verder. Elay en Ivy vonden het maar erg gezellig, dus die gingen er lekker bij liggen.
Zondag was het trouwens erg lekker weer! Hoewel mijn favoriete seizoen de herfst is, kon ik van zo’n lekker warm dagje in oktober ook wel even genieten haha.
Verder maakte ik zondag wat productfoto’s voor de artikelen komende week en schreef ze ook al. Goed voorbereid toch? Haha.

Hoe was jullie week afgelopen week? Wat hebben jullie allemaal gedaan?

Leave a Reply