Persoonlijk

Typisch Kim week 40 / 2017: Ivy kreeg acute maagwand-ontsteking, eerste Halloween tutorial online, Dierendag

Afgelopen week, week 40, vloog ook weer voorbij! Arme Ivy kreeg een acute maagwand-ontsteking, het was natuurlijk Dierendag, de eerste Halloween tutorial kwam online, heb veel te veel afleveringen van een serie gekeken… Kijken jullie weer mee naar afgelopen week?

MAANDAG 2 OKTOBER 

Maandagochtend deed ik lekker rustig aan en keek nog een aflevering van een serie waar ik nu mee bezig ben: Gran Hotel. Ik vind het een spannende serie en zo kan ik ook nog wat extra Spaans bijleren haha! Ik kwam de serie per toeval tegen op Netflix en nadat ik de eerste aflevering had gezien, was ik gelijk verslaafd.
Maandagmiddag ben ik gaan werken en ’s avonds lag ik lekker met een dekentje op de bank met nog een aflevering, Elay kwam er gezellig bij liggen.

DINSDAG 3 OKTOBER 

Dinsdagochtend werkte ik een paar uurtjes, ’s middags had ik lekker vrij. Ik maakte van de gelegenheid gebruik door productfoto’s te maken van de Glamaxy top coat van Essence, die de dag erna (woensdag) online zou komen. Wat een prachtige top coat is het toch. Je kunt hier het artikel met swatches teruglezen.

WOENSDAG 4 OKTOBER 

Woensdag had ik de hele dag vrij! Ik stond als reserve op, maar hoefde toch niet te komen. Ik heb serieus de hele dag alleen maar op de bank gelegen met afleveringen van Gran Hotel. Heerlijk zo’n dag waarop je niets hoeft en gewoon lekker de hele dag op de bank kunt hangen haha!
Woensdag was het ook Dierendag, dus Elay (boven) en Ivy (beneden) werden in het zonnetje gezet! Wat een lieverds zijn het ook haha.

DONDERDAG 5 OKTOBER 

Donderdag heb ik gewerkt, daarna ben ik doorgereden naar de Action. Ja, alweer. Ik kom er iets te vaak de laatste tijd, oeps. Dit keer wilde ik kijken of ze nu wat meer Halloween decoratie spullen hadden, die ik als achtergrond zou kunnen gebruiken voor mijn Halloween tutorials. Ik heb een heleboel decoratie spullen kunnen scoren, waaronder deze twee op de foto!

VRIJDAG 6 OKTOBER 

Vrijdag heb ik gewerkt en kwam de aankondiging online dat er Halloween filmpjes online zouden komen deze hele maand oktober. Wat had ik zin om de filmpjes op te nemen!
Daarnaast was het vrijdag even schrikken, Ivy bleek een acute maagwand-ontsteking te hebben! Ze had de nacht ervoor ontzettend veel moeten overgeven… Ivy rent normaal door het hele huis, en trok zich nu ook steeds terug. Husky’s hebben een zeer hoge pijngrens, maar omdat Ivy zoveel had overgegeven en nu ook duidelijk zichzelf niet was, belde mijn moeder de dierenarts op. Ze kon gelijk met Ivy terecht en daar bleek ze dus een acute maagwand-ontsteking te hebben… Gelukkig kreeg mijn moeder tabletten en speciaal voer mee.
’s Avonds gingen we na het eten nog een heerlijke ijscoupe eten. Mijn moeder is sowieso niet zo dol op ijs, dus bleef lekker thuis bij Ivy (en Elay natuurlijk).

ZATERDAG 7 OKTOBER 

Zaterdag nam ik de eerste Halloween tutorial op, de opengescheurde wond. Heb jij hem al gezien? Zo niet: klik hier om hem te zien. Wat vond ik het leuk om op te nemen zeg! Een voice-over was even wennen, maar ik ben erg tevreden met het resultaat. Wat vinden jullie?
Zaterdag ging het wel al stukken beter met Ivy gelukkig. Ze heeft niet meer overgegeven en werd steeds meer haar oude zelf.

ZONDAG 8 OKTOBER 

Zondag was het een heerlijke, typische zondag. Normaal zouden we lekker met films op de bank zitten, maar nu hebben mijn moeder en ik een hoop afleveringen van Gran Hotel gekeken haha! Terwijl ik dit artikel maakte, kwam Ivy gezellig naast me liggen. Ze is nog steeds wat rustig, maar word wel al steeds meer de oude.

En dat was mijn week 40! Hoe was jullie week?

6 thoughts on “Typisch Kim week 40 / 2017: Ivy kreeg acute maagwand-ontsteking, eerste Halloween tutorial online, Dierendag”

  1. Gelukkig dat het alweer wat beter gaat met je hond. Dat lijkt me erg schrikken. Ik heb ook een hele rustige week gehad waarin ik veel met een dekentje op de bank gelegen heb.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *