Typisch Kim week 4/2018: mijn zus was jarig, blog is een half jaar online, wokken, het LVK!

Wat leuk dat je weer een bezoekje brengt aan TypischKim.com! Het is weer maandag, dus ik laat jullie weer zien wat ik afgelopen week allemaal deed. Afgelopen week hadden we feest, want mijn zus was jarig, mijn blog was ook jarig, we gingen lekker naar de wok, en het LVK was op tv (ja, ik ben Limburgse haha). Kijk je weer mee?

Als goede voornemen voor dit jaar had ik dat ik minder series wil kijken en meer boeken wil lezen. Ik ben nu wel nog even bezig met het afkijken van de Spaanse serie Gran Hotel. Echt een aanrader!

Vorige week liet ik zien dat ik dol was op de NYX Soft Matte Lip Cream in de kleur Prague. Afgelopen week kocht ik er nog vier bij: Cannes, San Paulo, Transylvania en Moscow!

Afgelopen week was mijn zus jarig! Bij de Hema haalden we weer de red velvet cake, die is zo lekker!

Afgelopen zaterdag bestond TypischKim.com precies een half jaar! In het artikel blikte ik kort terug naar hoe het begon, en deed ik een oproepje voor vragen voor een Q&A. Heb je nog leuke vragen? Laat ze nog gerust achter in de reacties van dat artikel, binnenkort ga ik de vragen in een artikel beantwoorden! Klik hier om naar het artikel te gaan. 

Omdat mijn vader vorige week jarig was en mijn zus afgelopen week, zijn we lekker gaan wokken. Toen we weer thuis waren, keken we het LVK terug (die hadden we opgenomen, omdat we zijn gaan wokken). Tijdens het LVK word er op zoek gegaan naar het leukste nieuwe carnavalsliedje en afgelopen vrijdag was dan de finale. Toen we de opname hadden teruggekeken, keken we nog de eerste liveshow terug van TVOH, want die aflevering hadden we ook even opgenomen haha.

Wat hebben jullie allemaal gedaan afgelopen week?

1 Comment

  1. Jessica J.

    29 januari 2018 at 13:47

    Die taart ziet er heerlijk ongezond uit! Ik wist helemaal niet dat ze bij HEMA taarten verkopen? Misschien alleen in Nederland…

Leave a Reply