Persoonlijk

Typisch Kim week 39 / 2017: tweede diploma opgehaald, certificaat Spaans binnen, op bezoek bij eerste stageplaats, Youtube, nieuwe lay-out

Inmiddels is het alweer de derde editie van Typisch Kim! Wat gaan de weken snel zeg, vinden jullie ook niet? Deze week mocht ik mijn tweede diploma ophalen, kreeg ik het certificaat Spaans binnen, maakte het Youtube kanaal van Typisch Kim aan, en deze week kwam dan ook het allereerste filmpje online! Kijken jullie weer mee?

MAANDAG 25 SEPTEMBER 

Voordat ik ’s middags ging werken, maakte ik al productfoto’s van de aankopen die ik zaterdag deed. HIER kun je de shoplog zien, zodat je weet van welke producten je reviews en swatches kunt verwachten! ’s Middags ben ik gaan werken en ’s avonds zat ik lekker op de bank.

DINSDAG 26 SEPTEMBER 

Dinsdag heb ik geen foto’s gemaakt. Ik ben gaan werken, en toen ik thuis kwam was mijn certificaat Spaans eindelijk binnen! Dit certificaat heb ik tijdens mijn opleiding behaald, omdat ik met een mooie voldoende het vak Spaans heb gehaald.

Ik was er al een tijdje over aan het nadenken: om een Youtube kanaal voor TypischKim.com te beginnen. Nu ik allemaal leuke aankopen had gedaan, leek het me leuk om daarvan een shoplog op te nemen en dat als eerste filmpje te hebben. Ik werd erg enthousiast over het idee…

WOENSDAG 27 SEPTEMBER 

… en woensdag nam ik dan ook al de shoplog op! Die dag maakte ik ook het kanaal aan. Ik hoefde woensdag namelijk alleen maar het ’s ochtends te werken. Ik vond het ontzettend leuk om de shoplog op te nemen! Voor nu heb ik geen vaste uploaddagen, er zullen gewoon af en toe video’s online komen!

Woensdagavond aten we nog een lekker ijsje bij de ijssalon!

DONDERDAG 28 SEPTEMBER 

Zoals jullie in DEZE Typisch Kim konden lezen, was ik geslaagd voor mijn tweede diploma (Manager Front Office). Lees die editie van Typisch Kim ook even terug als je meer wilt lezen over mijn opleiding. Twee weken geleden had ik dus het mondelinge examen voor mijn tweede diploma, en ik slaagde. Afgelopen donderdag was het zover: ik kon het diploma ophalen! In de editie van Typisch Kim twee weken geleden had ik het mondeling, en ben ik naar school gereden met de auto. Dat was echt een drama omdat ze overal aan de weg aan het werken waren. Waar ik er normaal een half uur over doe om van huis naar school te rijden, deed ik er nu een uur over… Dus toen ik afgelopen donderdag het diploma kon ophalen, besloot ik heel wijselijk om met de trein en bus te gaan haha! En nu jongens, heb ik ook het tweede diploma in de pocket! Ik heb de opleiding nu echt helemaal afgerond en heb in drie jaar tijd niet alleen een certificaat Spaans en een certificaat Reisleiding behaald, maar ook twee toerisme diploma’s (Manager Verkoper Reizen en Manager Front Office)… Zo bizar!

Donderdag ging ik ook langs op mijn eerste stageplaats, namelijk het reisbureau waar ik vorig jaar een half jaar stage heb gelopen. Het was gezellig om weer met ze bij te kletsen!

VRIJDAG 29 SEPTEMBER 

Vrijdag hield ik me weer bezig met de lay-out van TypischKim.com. Zo veranderde ik het menu en ook de pagina’s in het menu veranderde ik. Zo heb ik het kopje “Over Kim en TypischKim.com” bijgewerkt…

Ook kondigde ik vrijdag aan dat TypischKim.com nu ook een Youtube kanaal had en dat de dag erna, zaterdag, het eerste filmpje online zou komen. Ik vond het best wel spannend!

ZATERDAG 30 SEPTEMBER 

En afgelopen zaterdag was het dan zover, het eerste filmpje op het Youtube kanaal van TypischKim.com kwam online! Ik vond het best spannend, maar wat kreeg ik leuke reacties erop zeg. Dankjewel!

Zaterdag onderging TypischKim.com weer een make-over: namelijk een nieuwe lay-out! Wat ben ik er blij mee zeg, wat vinden jullie ervan?

ZONDAG 1 OKTOBER 

Zondag heb ik geen foto’s gemaakt. Het was een typische heerlijke zondag: lekker rustig aan doen en ’s middags en ’s avonds lekker op de bank met een film. En ik maakte deze editie van Typisch Kim natuurlijk, haha!

Dat was mijn week 39! Ik heb mijn tweede diploma opgehaald en het Spaans certificaat kwam binnen waardoor ik mijn opleiding nu helemaal heb afgerond. TypischKim.com kreeg een eigen Youtube kanaal en het eerste filmpje kwam ook al gelijk online… Dat niet alleen, mijn blog werd lekker opgefrist en kreeg een nieuwe lay-out! Hoe was jullie week?

3 thoughts on “Typisch Kim week 39 / 2017: tweede diploma opgehaald, certificaat Spaans binnen, op bezoek bij eerste stageplaats, Youtube, nieuwe lay-out”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *