Typisch Kim week 38 / 2017: verkouden geworden, haren geverfd, 1+1 nagellakactie

Afgelopen week kwamen er helaas geen artikelen online, mijn excuses! Voor vandaag de tweede editie van Typisch Kim. Ik werd helaas wat verkouden, verfde mijn haar weer, hadden we feest en een verjaardag, en heb ik weer lekker veel kunnen werken!

Ik heb afgelopen week helaas niet heel veel foto’s gemaakt, dus het is voornamelijk uitleg van wat ik deed, haha!

MAANDAG 18 SEPTEMBER 

Maandagochtend begon ik rustig en at weer poffertjes! ’s Middags werkte ik. ’s Avonds sorteerde ik nog wat kleding, zodat ik oude kleding of items die niet meer pasten weg kon doen. Mijn kledingkast is weer een stuk leger zo (maar alsnog aardig vol haha).

DINSDAG 19 SEPTEMBER  

Dinsdagavond, na het werk, deed ik mijn nagels weer. Dit keer gebruikte ik gel van Action. Alleen heb ik de topcoat niet goed laten drogen onder de lamp, waardoor de dag erna allemaal pluisjes op het werk aan mijn nagels bleven plakken en de nagels nog matter werden. Oeps. Omdat ik tot 22:45 uur bezig was met mijn nagels (het duurde langer dan ik vooraf had gedacht) heb ik het artikel voor woensdag niet kunnen schrijven. Ik neem me voor om vaker in het weekend al artikelen te schrijven.

WOENSDAG 20 SEPTEMBER 

Woensdag heb ik geen foto’s gemaakt! Nadat ik ben gaan werken, gingen mijn zus en ik ’s avonds nog even op bezoek bij onze oma, ze was die dag jarig. Wat later die avond was ik opeens echt kapot moe en werd ik ook misselijk… Dat was wel even balen.

DONDERDAG 21 SEPTEMBER 

Donderdag heb ik ook geen foto’s gemaakt. Ik ben gaan werken, daarna hadden we thuis iets te vieren! Omdat we feest hadden, heb ik het artikel voor vrijdag niet kunnen voorbereiden helaas! Nogmaals, ik ga proberen om in het weekend al aan artikelen te werken.

VRIJDAG 22 SEPTEMBER 

Vrijdag heb ik weer lekker gewerkt, maar ik voelde het ’s ochtends al dat ik veel vocht in mijn hoofd had vastzitten (vooral bij mijn oren), mijn neus zat dicht en ik had flinke keelpijn. Toen ik thuis kwam heb ik dan ook even Say Yes to the Dress gekeken, heerlijk programma om te kijken!
Omdat ik zo’n keelpijn had, wilde ik thee met honing maken. We hadden geen honing meer in huis, dus ging ik even wat rondsnuffelen op internet. Bleek dat citroensap ook zou moeten helpen. Dus ik zette een mok heet water en voegde er heel veel citroensap bij. Lekker was het niet, maar wat werkte dat goed zeg! Ik vond het zelfs beter werken dan honing.

ZATERDAG 23 september 

Zaterdag deed ik rustig aan omdat ik nog flink verkouden was. Ik wist dat Kruidvat 1+1 gratis had op nagellak, en zo’n actie kan ik nooit aan me voorbij laten gaan… Dus ik ben toch nog met mijn zus even snel de stad in gegaan om wat lakjes te scoren! We zijn niet uitgebreid gaan winkelen, we zijn echt alleen even ons shoplijstje afgegaan. Ook heb ik make-up producten gekocht van Essence die nieuw in het assortiment zitten. Shoplog en reviews volgen snel!
Die avond heb ik lekker op de bank gelegen om mezelf toch nog even goed de rust te gunnen zodat ik zo snel mogelijk van de verkoudheid af ben. Hebben jullie dat ook altijd wanneer jullie ziek zijn, dat je je ’s avonds nog zieker voelt? Ik keek met mijn ouders en zus een film. De hondjes lagen er ook weer gezellig bij!

ZONDAG 24 SEPTEMBER 

Zondag deed ik ook even rustig aan. Ik voelde me wel al wat beter gelukkig, maar ik was nog niet helemaal beter. Met hulp van mijn moeder (dankjewel!) verfde ik mijn haren, dit keer in een bruine tint die heel dicht tegen mijn eigen haarkleur ligt. Ik ben erg blij met de kleur!
Zoals jullie hier konden lezen, had ik een hoop frisse ideeën voor TypischKim.com. Zo veranderde ik het logo bovenaan mijn blog van TypischKim naar TypischKim.com, en besloot ik om de artikelen van mijn blog voor de eigen domein registratie toch weg te halen. Toen ik overstapte naar TypischKim.com, nam ik alle artikelen van mijn blog voor de eigen domein registratie die gepubliceerd werden in 2017 mee. Maar die heb ik afgelopen weekend toch weggehaald, zodat ik fris verder kon gaan op mijn blog met eigen domein!

Zo, dat was week 39! We hadden feest en een verjaardag, ik scoorde veel nagellak, verfde mijn haren weer, werd wat verkouden, en heb veel kunnen werken! Hoe was jullie week?

3 Comments

 1. Jessica J.

  26 september 2017 at 11:46

  Goh, het lijkt wel alsof iederéén ziek was. Ik had het ook behoorlijk te pakken. Hopelijk voel je je intussen beter.
  Mooie haarkleur! 🙂

  1. Kim

   26 september 2017 at 19:48

   Oh wat vervelend! Hopelijk voel je je al wat beter, ik gelukkig wel! En dankjewel, het bevalt me wel om weer bruine haren te hebben haha!

 2. Kayla

  27 september 2017 at 12:18

  Mooie haarkleur! En oeeh.. poffertjes! Zo lekker!

Leave a Reply