Typisch Kim week 32&33 2018: nieuwe camera, bioscoop, uiteten

Hoi, leuk dat je weer op TypischKim.com bent beland! Helaas is er de afgelopen twee weken geen nieuw artikel online gekomen. Gelukkig heb ik wel allemaal leuke ideeën verzameld voor mijn blog en het Youtube kanaal, dus er staan een hoop leuke dingen te wachten!
Maar vandaag kun je weer meekijken wat ik de afgelopen twee weken heb gedaan. Ik kocht een nieuwe camera, ik ging naar Mama Mia 2, en ik ging met mijn opa en oma uiteten.

Tijd voor wat aardbeien! We hadden ook nog zo’n soort koekjes liggen om fruitkoekjes te maken, en dat was inderdaad een lekkere combinatie!

Mijn concealer was echt helemaal op, ik kreeg er echt niks meer uit. Tijd om een nieuwe te halen! Tip tussendoor: ik vind deze concealer van Catrice echt heel fijn. Dekt goed maar is wel egaal op de huid. Echt een topper! Daarom maakte ik even deze foto, zodat ik wist dat ik de juiste zou kopen. Wel kocht ik een tint donkerder, omdat die wat nu op was me te bleek maakte. 1 Tint donkerder is een veel betere match!
Ook kocht ik een supermooie lipstick van Catrice, waar woensdag een review van online komt.

Nog even een selfie tussendoor! En jeetje, mijn wimpers! 21 Augustus (morgen) kan ik weer terecht om ze te laten bijwerken, want dat is ook echt weer nodig haha.

Ik ging lekker met opa en oma uiteten! Mijn ouders zijn nu op vakantie, en ben alleen thuis samen met mijn zus. Opa en oma hadden zin om lekker te gaan uiteten en daar zeg ik natuurlijk geen nee tegen! Dit deden ze ook als bedankje omdat ik ze had gebracht en gehaald toen ze gingen uiteten met mijn ouders. Hoe lief!
In het restaurant was het Spaanse week, en hoewel ik ook echt zin had in paella, koos ik voor inktvisringen! En wat kregen we veel zeg! Maar het smaakte echt goed.

Uiteraard ging er wel nog een toetje in! We kozen allemaal voor een appelgebakje met appel-kaneelijs. Heerlijk!

Er waren nog inktvisringen overgebleven, dus nam ik ze in een bakje mee naar huis, om de volgende dag dan lekker alsnog op te eten. Oma drukte me nog een krop sla in mijn handen, onder het mom: “dan hoef je morgen geen boodschappen te doen”. 🙂

Mijn zus en ik gingen naar de film! We kozen voor Mama Mia 2. Ik vond het een leuke film. Ik vond de verhaallijn erg leuk, maar wat zaten er veel liedjes in zeg, dat wel!

Ik kocht nieuwe schoenen! Ik had nog een VVV-kaart liggen en wilde voor komend herfst/winterseizoen laarzen met een hogere, brede hak. En die laarzen heb ik gevonden! Ze zijn vrij subtiel en netjes (geschikt voor het werk), maar de rits aan de voorkant maakt het net wat stoerder. Blij mee!

En ik kocht een nieuwe camera! Ik was al een hele tijd erg aan het twijfelen om deze camera te kopen. Ik wilde graag meer doen met het Youtube kanaal en ik hoorde altijd erg positieve verhalen over deze camera. Dus, op een avond, heb ik de knoop doorgehakt. Ik kocht ‘m gelijk in zo’n set met een statief, extra accu, geheugenkaart en een tasje. Dan heb ik gelijk alles netjes compleet.
Ik kon deze camera vooral als vlogcamera, maar wauw, wat maakt deze camera ook prachtige foto’s zeg! Hij legt veel beter de focus op hetgeen vooraan, waardoor de achtergrond waziger word. Dat had ik echt niet verwacht, dus ik was echt dubbel zo blij toen ik zag wat voor mooie foto’s hij ook kon maken haha!

Ja, ik moest de camera natuurlijk even gelijk uitproberen en dan is Ivy nou eenmaal het slachtoffer haha. Dus met deze leuke foto sluit ik het weekverslag af! 🙂

Hebben jullie ook nog leuke dingen gedaan?

Leave a Reply