Persoonlijk

Typisch Kim week 30&31 2018: terras, uiteten, bioscoop, blog bestaat 1 jaar!

De afgelopen twee weken zat ik weer lekker op het terras (wat een verrassing haha), ging ik uiteten bij de Griek en ging ik naar de bioscoop. Kijken jullie weer mee?

We gingen naar de bioscoop! We kozen voor de nieuwe Mission Impossible film, in 3D. Echt een gave film, en dat we ‘m in 3D hebben gezien vond ik ook tof.

We gingen lekker barbecuen!

Ik ben nog steeds blij met ons Netflix account. Maar er zijn een aantal films die ik gewoon vaker wil zien of net wil zien op het moment dat de film niet op Netflix staat. Daarom besloot ik om zo’n externe dvd-speler te kopen die je kunt aansluiten op je laptop, samen met een aantal dvd’s. Waaronder de drie films van Pitch Perfect en Fast and Furious 7 en 8.

Ivy verstopte zich weer eens onder de bank…

Op 27-07-2018 bestond TypischKim.com precies een jaar! Heb jij het artikel al gelezen?

We aten taart op het werk! Moet kunnen toch haha.

Toen ik vorige week na een dag werken aankwam bij mijn auto, stond hij vol in de zon. En toen was het in mijn auto dus echt 41 graden! En als je de hele dag in een lekkere koele ruimte hebt gezeten door een airco voelt dat opeens toch extra warm kan je vertellen haha!

Een ijsje! Ik ging voor de smaken cassis en mango.

Ook ging ik even bijkletsen met een goede vriendin. We besloten lekker te gaan uiteten bij de Griek waar ik uiteraard koos voor heerlijke inktvisringen! Daarna hebben we uiteraard ook nog lekker op het terras gezeten.

Deze leuke kat was aan de wandel toen ik langs kwam gelopen. Net toen ik besloot om een foto van hem te maken, ging hij even poseren op dit trapje voor de deur haha!

Wat hebben jullie allemaal gedaan de afgelopen twee weken?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *