Typisch Kim week 3/2018: mijn vader was jarig, last van piercing

Een dag later online dan normaal, maar hier is ‘ie alsnog: de Typisch Kim van afgelopen week! Afgelopen week was mijn vader jarig, had ik last van mijn piercing en kwam de familie gezellig op bezoek.

Dit palette van MUA (het Rusted Wonders palette) kocht ik nadat ik er swatches van voorbij zag komen op ByAranka. Ik vind ‘m zo mooi! Ik moet er nog foto’s van maken, maar ik zal er zo snel mogelijk een artikel over schrijven.

Wandelen met de hondjes!

Natuurlijk keken we weer The Voice of Holland!

Afgelopen week kreeg ik veel last van mijn piercing. Ik ging naar de piercing shop, en de piercing was inderdaad flink geïrriteerd. Ik liet er een andere piercing in zetten, want door het sieraad die ik eerst in had kreeg ik pijn aan mijn piercing wanneer ik op mijn zij wilde slapen (misschien dat dat de reden is dat het geïrriteerd raakte). Met dit nieuwe sieraad heb ik er geen last meer van!

Omdat er nu piercings in de uitverkoop waren, kocht ik ook nog dit mooie blauwe steentje wanneer ik weer wil afwisselen.

Mijn vader was jarig! ’s Avonds bereidde mijn moeder een heerlijk menu.

Ik bedacht me dat ik nog een FashionCheque had liggen, en kocht daarvan dit leuke shirtje bij de Hema. Het jasje vond ik ook erg mooi, dus die nam ik ook mee haha!

Zondag kwam de familie langs om de verjaardag te vieren. Ik droeg de Soft Matte Lip Cream van NYX in de kleur Prague. Ik vind het zo’n mooie kleur!

En dat was mijn week afgelopen week. Wat hebben jullie allemaal gedaan? En wat vinden jullie van deze nieuwe manier van het weekverslag?

Leave a Reply