Persoonlijk

Typisch Kim week 23&24/2018: Vaderdag, bioscoop, kapper, wimperextensions, feest

Het is weer tijd voor een nieuwe Typisch Kim! Vandaag laat ik jullie zien wat ik de afgelopen twee weken, week 23 en 24, deed. Ik ging naar Jurassic World 2, ging naar de kapper voor een zomerse coupe, liet wimperextensions plaatsen (waarvan komende vrijdag het artikel online komt) en het was Vaderdag! Lezen jullie weer mee?

Ik kreeg flinke buikgriep! Het heerste op dat moment heel erg en ik kreeg het helaas ook te pakken. Ik lag de hele dag in bed, en pas ’s avonds probeerde ik wat te eten door wat komkommer te eten. Ik pakte ook wat te drinken, maar dat viel helaas erg zwaar.
Na een paar dagen ging het gelukkig steeds wat beter. 

Het was erg lang geleden dat ik dit voor het laatst deed: kleuren voor volwassenen! Maar ik vond het wel weer erg leuk en het werkte ook ontspannend. 

Tijd voor fruit! En Ivy had er ook wel zin in volgens mij haha.

Ook ging ik nog even naar mijn peettante, ze was jarig. Ik dronk weer eens water met munt en citroen. Lang geleden, maar het was wel erg lekker! Het was namelijk best warm die dag.

Ik liet wimperextensions zetten! Dit is helaas een wazige foto, maar komende vrijdag komt er een uitgebreid artikel online met wat informatie, mijn ervaring tot nu toe en betere foto’s!

Het was weer tijd om met een goede vriendin af te spreken om bij te kletsen. Uiteraard gingen we weer op het terras zitten en bestelden we weer een portie nacho’s… Het is inmiddels echt traditie haha! 

Een collega van het werk ging trouwen en dat moest uiteraard gevierd worden!
We gaan binnenkort nog met het team lekker wokken als afscheid, omdat ik na lang denken heb gemerkt dat het werken in een reisbureau toch beter bij me past (lees hier het artikel erover).

We gingen op zoek naar nieuwe tuinmeubels en we waren geslaagd! Vorige week werden ze geleverd en wat zijn we er blij mee! De kussens op de bank liggen hier een beetje vreemd, dit was in verband met de regen haha! 

Ik ging met mijn tante naar de bioscoop! We gingen naar Jurassic World 2, echt een hele gave film! En ik besloot om weer eens een slush puppie te pakken, heb ik al lang niet meer gehad! Ik ging voor de smaak passievrucht/perzik en die smaakte erg goed. 

Na de film nog even gezellig een kopje thee drinken! 

En het was ook Vaderdag! Mijn moeder, zus en ik legden geld bij elkaar om zo een biertap te kopen! En wat was mijn vader er blij mee! Nadat we thuis kwamen van het uiteten had hij er al gelijk gebruik van gemaakt haha.

Ook ging ik naar de kapper voor een zomerse coupe, hier komt overmorgen een apart artikel over online!

Wat hebben jullie allemaal de afgelopen twee weken gedaan?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *