Typisch Kim week 20&21&22/2018: foodtruckfestival, terras, uiteten, bioscoop, blog planning gemaakt

Om de twee weken komt er een nieuwe editie van “Typisch Kim” weekverslagen online. Hierin laat ik zien wat ik allemaal de afgelopen twee weken heb gedaan, naast werken.

Vandaag is het weer tijd voor een nieuwe editie van Typisch Kim! Ik besloot om week 22 er ook bij te voegen, omdat ik dacht dat ik niet veel foto’s had gemaakt. Uiteindelijk zijn het toch nog best een hoop foto’s geworden! Ik ging naar het foodtruckfestival in Maastricht, zat meerdere keren op het terras, ging naar de bioscoop, maakte een blog planning… Kijken jullie weer mee?

Ik ging weer eens met mijn auto door de wasstraat, dat mocht namelijk wel weer eens gebeuren!

Hey een ijsje, wat verrassend haha. Uiteraard koos ik voor mijn favoriete smaak bubblegum, maar ook voor een bolletje sinaasappel en een bolletje kokos. Dat smaakte natuurlijk weer erg goed!

Ik ben echt dol op mojito’s! En hoewel het niet moeilijk is om te maken, was ik wel verrast toen ik deze blikjes van Finley ontdekte! De blikje zijn alcoholvrij, maar ze smaken echt naar een mojito. Zeker een aanrader dus, ook als je de bob moet zijn haha! Wanneer ik lekker thuis ben en niet meer weg hoef schud ik zo’n blikje over in een glas en doe er zelf nog wat rum en ijsklontjes bij, heerlijk! 

Ivy lag weer te bakken in de zon… 

Ik zag dat er op de webshop van Beautygloss sale was, waaronder op de make-uptasjes! En dus kocht ik beide kleuren. De VeraCamilla travel bags gebruik ik voor mijn make-up en verzorgingsproducten, deze Beautygloss tasjes ga ik vullen met haarproducten en mijn favoriete nagellak. Ben er erg blij mee! 

Ik zat weer op het terras! Wat verrassend haha. 

En ik shopte wat bij Kruidvat (niet alles in één keer hoor, vergeet niet dat dit een Typisch Kim editie van drie weken is haha). Ik kocht een nieuwe haarborstel, want die wat ik had was inmiddels wel aan vervanging toe. Ik kocht een tangle teezer achtige borstel van Zenner, en die is echt heel erg fijn! Verder twee prachtige lakjes van Sally Hansen (van de roze komt aanstaande vrijdag een artikel online!), en nieuwe blanco nepnagels waar ik zelf overheen lak met nagellak. Ik kocht weer eens het setje met een vierkante rand (dus geen ovale vorm meer), omdat ik merkte dat ik deze toch het mooiste vind.
Verder sloeg ik een hele hoop maskertjes in, ik ben de laatste tijd weer heel erg van de gezichtsmaskertjes!
En zie je die twee Chocolate palettes van I Heart Make-up? Toen ik bij Trekpleister was, zag ik het schap van dit merk staan waar “opruiming” bij stond. Alle producten waren met 50% korting! Toen ik een tijdje terug het Chocolate Orange palette op internet bestelde, twijfelde ik over het Mint Chocolate palette. Ik bestelde ‘m uiteindelijk toch niet mee. Maar nu ik zag dat dit palette nog op voorraad was bij Trekpleister en ook nog maar €5,- kostte, nam ik ‘m direct mee! Ook het Chocolate Rose Gold palette nam ik gelijk mee, die ik had ik ook nog niet maar is ook echt prachtig!  

En ik zat alweer op het terras… Ik kletste weer bij met een goede vriendin terwijl we ice tea’s dronken en snoepten van mini snacks en mini inktvisringetjes! 

Hey nog een ijsje! Of nou ja, ijsje… Want het was een flinke coupe haha! Maar heerlijk wel, deze ananascoupe. Ik heb gesmuld! 

Weer een food foto. Deze maakte ik toen ik ging wokken met het werk! We gingen naar een wok waar ik zelf nog nooit was geweest, maar ik heb erg lekker gegeten! Uiteraard at ik garnalen, inktvisringen en sushi haha. Het was erg gezellig! 

En ik ging naar de bioscoop! We gingen naar I Feel Pretty, het was echt een leuke film! 

Met mijn ouders en zus ging ik naar het foodtruckfestival in Maastricht. Het was zo leuk en gezellig! Ik at een heerlijke zalmburger met zeewier, een bakje paella en ik smulde van garnalen! 

En op een lekker warme dag hadden we ’s avonds de bbq aangezet! Daarna speelden we nog gezellig een spelletje en een potje Jeu de Boules. Ik ben uiteindelijk derde geworden (van de vier deelnemers haha). 

En ik sloot gisteren de dag af met een planning te maken voor de blog. Ik wil wat secuurder gaan bloggen, en daarmee bedoel ik echt iedere maandag, woensdag en vrijdag een artikel online. En ik heb nu al artikelen vooruit gepland tot aan 23 juli! Nu uiteraard ook nog de artikelen gaan schrijven en de producten fotograferen, maar ik ben in ieder geval al heel blij met mijn planning. Ook omdat ik binnenkort twee weken op vakantie ga, dan is het toch fijn dat er gewoon artikelen klaar staan.

Wat hebben jullie allemaal de afgelopen tijd gedaan?

Trouwens: overmorgen (woensdag) komt er een artikel online waarin een nieuwtje te vertellen heb… 

Leave a Reply