Persoonlijk

Typisch Kim week 18&19/2018: paragliden, Primark, ijsjes, teamuitje, Moederdag, lunchen en uiteten

Om de twee weken komt er een nieuwe editie van “Typisch Kim” weekverslagen online. Hierin laat ik zien wat ik allemaal de afgelopen twee weken heb gedaan, naast werken.  

Daar ben ik weer! En ik heb vandaag weer een nieuwe editie van “Typisch Kim” voor jullie! De afgelopen twee weken at ik ijs (drie keer, ja echt), ben ik gaan shoppen bij de Primark, ben ik gaan lunchen op het terras en gaan uiteten voor Moederdag, was het Eurovision Songcontest op tv en… Ben ik gaan serieus spontaan gaan paragliden!

Ik begin even met een selfie. Hoi!

We hadden een leuk teamuitje met het werk: bowlen en steengrillen! Was echt heel gezellig. En ik had zelfs twee keer een strike! Waarvan er één niet voor mij telde omdat ik hem op de andere baan had gegooid… We hadden twee banen gereserveerd en op de tweede baan waren per ongeluk vijf personen aangegeven in plaats van vier, waardoor wanneer de “vijfde persoon” aan de beurt was, iemand die wilde gooien dat gewoon deed. En natuurlijk gooide ik toen één van de twee strikes… Haha!

Ik eet echt te vaak ijs haha. Dit is een heerlijke kokos/Raffaello coupe.

Het Eurovision Songcontest was op tv! En ik wilde dat weer graag, zoals elk jaar, zien. Dit was de eerste halve finale.

Ivy lag er gezellig bij.

Twee weken geleden was het Dodenherdenking en Bevrijdingsdag, en daar stonden we even bij stil.

De tweede halve finale! Ik moest die donderdagavond werken, dus zorgde ik dat ik het had opgenomen zodat ik het de dag erna kon terugkijken.

Ik nam een filmpje op, ik had uiteindelijk 1 uur en 48 minuten aan beeldmateriaal… Ik wilde hem eigenlijk graag afgelopen donderdag online hebben, maar uiteindelijk heb ik toch nog wat dingen aangepast. Hij is nu helemaal af en staat ingepland om woensdag online te komen!

Weer een lekker ijsje! Dit zijn de smaken mango/sinaasappel, bubblegum (uiteraard, mijn favoriet) en een nieuw smaakje: green tea. Die was ook erg lekker!

En de finale! Heb jij ook gekeken?

Ik ontdekte ice tea van FuzeTea, zo lekker! Normaal vind ik ice tea van Nestea het lekkerste, en Lipton op de tweede plaats. Maar op dit moment staat FuzeTea op nummer 1, met deze perzik-hibiscus-zwarte thee smaak!

Ik ging naar Venlo met mijn zus, waar we heerlijk lunchten op het terras…

En vervolgens gingen shoppen bij de Primark! En we waren goed geslaagd… En ja, die drie tassen zijn allebei van mij haha!

En weer ijs! Jeetje zeg, drie keer ijs eten in twee weken tijd… Maar het was wel lekker haha! Dit was een cassis coupe met blauwe/zwarte bessen. Heerlijk!

Ik plakte deze gave nepnagels op van Primark (en ja, er zat een pluisje vast aan de pinknagel omdat ik de nagel niet goed had bijgevijld haha).

Gisteren was het moederdag, en zijn we heerlijk gaan uiteten!

Yes! Ik scoorde nog twee travelbags van VeraCamilla bij de Etos! De roze waren al helemaal op, maar ik ben super blij met de groen/blauwe met tropische blaadjes. Ik heb nu mijn dagelijkse make-up in de ene tas, en mijn reinigingsproducten in de andere tas. Ik vind ze echt heel handig!

En ik ben serieus spontaan gaan paragliden! Wauw… Zo gaaf!
Mijn vader had voor z’n verjaardag een cadeaubon gekregen om te paragliden. En dus was het vorige week zover. Hij vond het zo gaaf! Er waren meerdere mensen die dag, maar mijn vader was de allerlaatste. Toen vroegen de paragliders aan mijn moeder en mij of wij niet ook wilden… Ik zei heel snel “Nee joh” omdat ik dacht dat het een grapje was, maar ze meenden het dus serieus! En zo geschiedde… Ik vond het een beetje spannend omdat ik een beetje hoogtevrees heb, maar ik had er vooral veel zin in! En eenmaal boven had ik totaal geen last van mijn hoogtevrees en voelde ik me hartstikke veilig. De paragliders waren zo aardig en zo gepassioneerd…
Weten jullie nog dat ik in dit artikel schreef dat ik graag ooit zoiets wilde doen? Nou, ik kan dit al mooi van mijn bucket list afstrepen! Ik vond het echt zo gaaf, ik kan het echt nog een paar keer blijven zeggen haha. En ook dat het zo spontaan ging, want eigenlijk ging ik dus alleen mee omdat mijn vader zou gaan. Wist ik veel dat ik ook zou gaan! En ik had me daar dus ook niet echt op gekleed, want ik droeg leuke instappers… Voordat je de lucht in gaat, moet je rennen zodat er genoeg wind onder komt, en daarbij verloor ik dus mijn schoen haha! Ik heb ‘m terug, maar dat was zo grappig en droog, en echt iets voor mij (echt Typisch Kim dus haha)…
En wanneer je landt, is het best moeilijk om recht te blijven staan omdat je even word teruggetrokken. Ik bleef eerst stevig staan, dus ik was al hartstikke blij en trots “Kijk, ik blijf staan!”… En op dat moment val ik vol op m’n kont haha…
Het was echt een hele gave ervaring en ik ben echt heel blij dat ik het heb gedaan!

Zo, dat was ‘m weer! Een hoop leuke dingen dus, en ik ben benieuwd wat jij allemaal hebt gedaan de afgelopen twee weken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *