Persoonlijk

Typisch Kim week 16&17/2018: jarig, Phantasialand, twee dagen Köln, twee Bueno cheesecakes bakken

 

Om de twee weken komt er een nieuwe editie van “Typisch Kim” weekverslagen online. Hierin laat ik zien wat ik allemaal de afgelopen twee weken heb gedaan, naast werken. 

De afgelopen twee weken waren erg leuk! Ik was jarig, ging naar Phantasialand en twee dagen naar Köln, bakte twee Bueno cheesecakes… Kijk je weer mee?

Ik ben echt dol op aardbeien!

Yes, eindelijk staat het derde seizoen van Jane the Virgin op Netflix! Ik heb het dan ook binnen no time afgekeken.

Ik ging met mijn moeder langs de Action, waar ik twee leuke nagellaksetjes kocht, twee lippenbalsems met Mentos/Pepsi smaak, en sheet masks! Ik heb inmiddels al twee maskertjes geprobeerd en ik kan ze echt aanraden!

Mijn moeder kocht deze leuke kaarshouders met kaarsen! Ziet er zo zomers en kleurrijk uit!

Ik ging naar de fysio, zodat er weer medical tape geplaatst kon worden in verband met hooikoorts. Normaal helpt het voor mij altijd erg goed, maar dit seizoen, althans de afgelopen twee weken, waren zo heftig…

…Dat ik bij Kruidvat nog maar een neusspray erbij kocht. Ook kocht ik een primer, foundation en poeder van Essence, en ik vind de drie producten echt een topcombinatie! Later meer op TypischKim.com…
Ook plaatste ik weer een bestelling bij Boozyshop. Ik kocht de magnetische nepwimpers, waarvan je de video hier kunt bekijken. Ook kocht ik nog een waaierkwast, een lippenbalsem met pistachesmaak (zo lekker), een schoonmaaksponsje voor je kwasten zonder dat je kwasten nat worden (daarover later meer op de blog!), en het prachtige I Heart Make-up Chocolate Orange palette. Ik heb ‘m al zo vaak gebruikt. Je ziet ‘m zelfs een beetje in actie in dit artikel… Maar ook over dit palette: later meer op de blog!
Bij mijn bestelling kreeg ik een setje van twee sponsjes van Boozyshop gratis.

Ik ging naar Phantasialand! Ik vind het zo’n leuk park! Ik ging met mijn ouders en zus, en hadden een geweldige dag!

En ik ging met een vriendin twee dagen naar Köln! Ik verklap verder nog niks, want hierover maak ik een apart artikel! Maar, het was een heel gezellig weekend.

Ik was jarig! Ik ben 20 jaar geworden… Wat vliegt de tijd haha!

En ik ben op mijn verjaardag lekker Grieks gaan uiteten met mijn ouders en zus. Wat heb ik lekker gegeten zeg…

Ik bakte een Bueno cheesecake voor op het werk… En het viel goed in de smaak!

En ik maakte nog een tweede voor het familiefeest voor mijn verjaardag. Ze hebben gesmuld, maar de taart was wel erg vullend haha!

Het nieuwe boek van Suzanne Vermeer ligt in de winkels! Ik heb ‘m niet meegenomen omdat ik nog een aantal exemplaren heb liggen die ik nog niet heb gelezen, maar ik ga het nieuwe boek ook zeker snel kopen!

Bij Kruidvat zag ik deze leuke lichtbak waar je op kunt schrijven! Ik heb ‘m uiteindelijk niet meegenomen, maar het leek me wel leuk om deze even met jullie te delen.

Zo, ik heb de afgelopen twee weken dus ontzettend veel leuke dingen gedaan! Wat heb jij allemaal gedaan?

2 thoughts on “Typisch Kim week 16&17/2018: jarig, Phantasialand, twee dagen Köln, twee Bueno cheesecakes bakken”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *