Typisch Kim week 12,13,14&15/2018: heel erg geschrokken, terras, pijnlijk gezichtsmasker, boeken, Pasen

Iedere maandag komt er een nieuwe editie van “Typisch Kim” online. Hierin laat ik zien wat ik allemaal de week ervoor heb gedaan, naast werken.

Zo, dat is even een tijd geleden dat er een nieuwe Typisch Kim editie online kwam!
Vandaag komt de editie online van week 12, 13, 14 en 15. Deze weken deed ik niet bijzonder veel na het werken, en dus besloot ik om ze allemaal samen te voegen in één artikel.
Deze afgelopen weken ging ik spontaan met een vriendin op het terras zitten (terwijl het regende en onweerde), kocht ik veel nieuwe boeken, was het Pasen (want ja, zolang kwam er geen nieuwe editie online), en was ik heel erg geschrokken… Lees je mee?

Ivy genoot van het zonnetje! En ja, ze is een echte Husky – dus waarom ze altijd zo ligt te bakken in de felle zon is voor ons ook nog altijd een groot vraagteken haha.

Met Pasen genoten we van heerlijk eten. Eerste paasdag had mijn moeder een heerlijk vier-gangen-diner gemaakt, en twee paasdag zijn we lekker gaan gourmetten.

Ook gingen we naar de jaarlijkse Paasmarkt, waar ik deze vier boeken van Suzanne Vermeer scoorde!

Genieten van een lekker ijsje! Hier had ik de smaken: koekjes, appeltaart, en, mijn grote all time favourite: bubbelgum!

Op een andere markt scoorde ik nog dit boek van Suzanne Vermeer!

Hoi Ivy.

Ik ging naar de Action en Kruidvat. Bij Kruidvat kocht ik een nieuwe make-upspons en wimperkruller. Daarnaast scoorde ik in de kortingsbak nog een mooie Essence nagellak uit een oude limited edition collectie, en er lagen bakken met OPI nagellak! Daar kocht ik een zomers, neon roze lakje.
Bij de Action kocht ik een aantal maskertjes. Inmiddels heb ik de houtskool peel-off geprobeerd en wat was dit een slechte keuze… Het deed onwijs veel pijn en nadat het masker eraf was, brandde mijn hele gezicht zo erg… Ik heb het daarna gelijk met de Manuka Honey crème van dr. Organic ingesmeerd (speciaal voor een geïrriteerde huid) en na twee dagen was mijn huid gelukkig bijgekomen… Nee, dit masker raak ik niet meer aan!

Ik las weer een hoop in dit boek. Zowel Lisette Jonkman als Suzanne Vermeer vind ik echt goede auteurs. Mijn favorieten! Lisette Jonkman schrijft op een wat humoristische manier chicklits, terwijl Suzanne Vermeer goede vakantie thrillers schrijft.

Fast & Furious kwam op tv, die moest ik natuurlijk zien!

Met Pasen hadden Kruidvat en Trekpleister trouwens een actie, dat je geen verzendkosten hoefde te betalen wanneer je iets via de webshop bestelde. Daar maakte ik graag gebruik van! Ook was er een actie van Garnier. Ik gebruik al lange tijd erg graag de micellair water om mijn make-up te verwijderen, maar ik wilde weer eens wat nieuws proberen. Daarom koos ik voor een melk en tonic met rozenwater, en een pakje reinigingsdoekjes en een gezichtsmasker. En daar kreeg ik gratis deze leuke stedentripgids (is dat een woord?) bij!

Na een dagje werken appte een vriendin me of ik toevallig zin had om op het terras te gaan zitten. Natuurlijk, altijd! Helaas begon het, nog voordat we de parkeergarage inreden, echt te stortregenen! Maar, wij renden door de regen en vonden een fijn overdekt plekje. Terwijl het hard regende en flink onweerde, kletsten we een hoop bij (met een portie nacho’s uiteraard), en ik genoot van een heerlijke strawberry mojito! We hadden echt een goede avond uitgekozen om op het terras te zitten, haha. Toch was het weer erg gezellig en hebben we goed kunnen bijkletsen.

Helaas was er afgelopen week iets gebeurd waarvan ik erg ben geschrokken. Ik was klaar met werken en reed over de snelweg naar huis. Ik reed op de linkerrijbaan, zodat ik een vrachtwagen kon inhalen. Die vrachtwagen was nog rechts schuin voor me. Opeens kwam er een stuk van de vrachtwagen af (geen lading van de vrachtwagen, maar echt een onderdeel van de vrachtwagen zelf. Het was iets hards, met uitstekende stukken). Ik week uit, maar helaas niet genoeg. De linkerhelft van het afgevallen stuk kwam onder mijn auto, en de rechterhelft schraapte langs de zijkant van mijn auto (met dank aan de uitstekende stukken). Ik schrok zo onwijs erg, en het gebeurde ook allemaal zo snel! Uiteindelijk bleek ik geluk te hebben gehad, want mijn auto had geen deuken. De krassen heeft mijn vader zorgvuldig kunnen wegboenen, en je ziet er nu gelukkig niks meer van… Maar wat een schrik zeg!

Zo, ik heb jullie weer even kunnen bijpraten over de afgelopen paar weken! Vanaf nu ben ik weer wat meer foto’s aan het maken, en er staan een hoop leuke dingen op de planning!
Ik ben trouwens van plan om de Typisch Kim edities te gaan veranderen naar twee weken, zodat er om de twee weken een nieuwe editie online komt van die afgelopen twee weken. Hoe vinden jullie dat?

Instagram
Facebook
Bloglovin’
Youtube

1 Comment

  1. R J

    17 april 2018 at 10:26

    Oeh, dat is inderdaad even schrikken! Fijn dat je geen schade hebt en dat er verder niks is gebeurd natuurlijk!

Leave a Reply