Typisch Kim week 11/2018: sneeuw, piercing, Youtube filmpje opnemen

Iedere maandag komt er een nieuwe editie van “Typisch Kim” online. Hierin laat ik zien wat ik allemaal de week ervoor heb gedaan, naast werken. 

Afgelopen week heb ik niet heel veel foto’s gemaakt. Het sneeuwde weer, had een probleempje met mijn piercing, en nam weer eens een Youtube filmpje op! Lees je weer mee? 

Ik nam weer eens een Youtube filmpje op! Waar het filmpje precies over gaat, hou ik nog even geheim. Maar, het filmpje komt deze week online!

De thee die ik afgelopen week veel heb gedronken is de Sweet Chai thee van YogiTea, die ik een tijdje geleden kocht bij Holland&Barrett. Ik ben dol op zoethoutthee, en in deze thee zit ook nog wat anijs.

En het sneeuwde weer! Het was niet erg veel, maar het bleef grotendeels wel liggen.

We maakten ook weer de haard aan!

Ik had helaas een probleem met mijn piercing. Zo’n twee weken geleden liet ik een kleiner, subtieler steentje indoen. Afgelopen week merkte ik opeens dat het steentje eruit was, na het douchen. Het steentje kon ik nergens meer vinden, dus ik denk dat hij tijdens het douchen is uitgevallen. Bleek dat het steentje niet goed vast zat. Dat gebeurde op zondag, en de piercing shop was dinsdag pas weer open. Toen ik dinsdag direct naar de winkel was gegaan, deed het veel pijn toen er een nieuw steentje in werd gedaan. Bleek dat er al een korstje op zat… Ik heb er nu gelukkig geen last meer van en het nieuwe steentje kreeg ik gratis van de piercing shop. Dat vond ik erg fijn!

Zo, hoe was jullie week afgelopen week?

Instagram
Bloglovin’
Youtube

1 Comment

  1. Jessica J.

    20 maart 2018 at 08:33

    Die thee is inderdaad lekker! Yogi blijft een erg fijn merk.

Leave a Reply