Persoonlijk

Typisch Kim week 10/2018: naar de bioscoop, uiteten, op het terras

Iedere maandag komt er een nieuwe editie van “Typisch Kim” online. Hierin laat ik zien wat ik allemaal de week ervoor heb gedaan, naast werken. 

Afgelopen week zat vol met spontane afspraken. Naast werken had ik namelijk niks gepland, maar uiteindelijk werd het weekend spontaan gevuld met een bezoekje aan de bioscoop, we hebben lekker op het terras gezeten en we zijn gaan uiteten! Lees je weer mee? 

Ik was weer flink aan het lezen! Lisette Jonkman is één van mijn favoriete auteurs.

Ik plakte weer nieuwe blanco nepnagels op, en koos ook afgelopen week weer voor een nagellak van de Hema. Dit fleurige,
lente-achtige lakje heet “Social Saturday”.

Ik ging op bezoek bij mijn tante, om gezellig een kopje thee te drinken en weer bij te kletsen.

Ik had helemaal geen plannen voor het weekend, maar uiteindelijk ben ik spontaan toch leuke dingen gaan doen.
Het weekend begon met een drankje op het terras. Mijn ouders waren al in de stad en gingen op het terras zitten. Even later was mijn zus klaar met werken en besloot spontaan aan te schuiven. En toen ik, een half uurtje later, ook klaar was met werken, schoof ik ook gezellig aan. Ik ging voor een lekkere verse muntthee. En terwijl we op het terras zaten, kreeg ik opeens zin om weer naar de bioscoop te gaan…

En de volgende dag ben ik dan ook naar de film gegaan, samen met mijn ouders. We gingen naar Jumanji 2. Het was echt een leuke en grappige film, zeker een aanrader!
Het weekend sloten we af met nog iets spontaans: toen de film was afgelopen, was het rond etenstijd. En dus besloten we om nog lekker te gaan uiteten!

Hoe was jullie week afgelopen week?

1 thought on “Typisch Kim week 10/2018: naar de bioscoop, uiteten, op het terras”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *