Travel photography: Gambia | Kololi en Serekunda

EN: Last november, I flew to Gambia for my job (I work at a travel agency). Not only to visit hotels, but also to get to know this destination better. A nice benefit of my work :)! I made a lot of pictures during that weekend, and I’d like to show you these, so here we go!

NL: Afgelopen november vloog ik naar Gambia voor mijn werk (ik werk op een reisbureau. Niet alleen om hotels te bezoeken, maar ook om de bestemming beter te leren kennen. Een leuk voordeel van mijn werk :)! Ik maakte een hoop foto’s dat weekend, en ik wil ze je graag laten zien!

EN: I kindly ask you to not use my pictures without my permission. You can always contact me via the contact form, click here.
NL: Graag verzoek ik je mijn foto’s niet te gebruiken zonder mijn toestemming. Je kunt me altijd toestemming vragen via het contactformulier, klik hier.

“Gambia, the smiling coast of Africa”