Travel photography: Gambia | Bijilo Forest Park

EN: As you may know, I flew to Gambia last november for my job (I work at a travel agency), to visit hotels and get to know this destination better. A while ago, the photography portfolio from Kololi and Serekunda went online. But we also paid a visit to the Bijilo Forest Park, and I’d like to show you these pictures!

NL: Zoals je wellicht weet, vloog ik afgelopen november naar Gambia voor mijn werk (ik werk op een reisbureau), om hotels te bezoeken en deze bestemming beter te leren kennen. Een tijdje geleden kwam het fotografie portfolio van Kololi en Serekunda al online. Maar we brachten ook een bezoekje aan het Bijilo Forest Park, en ik laat je graag deze foto’s zien!

EN: I kindly ask you to not use my pictures without my permission. You can always contact me via the contact form, click here.
NL: Graag verzoek ik je mijn foto’s niet te gebruiken zonder mijn toestemming. Je kunt me altijd toestemming vragen via het contactformulier, klik hier.

“Gambia, the smiling coast of Africa”