Zoals jullie wellicht weten heb ik afgelopen maart het prachtige Cuba bezocht. Deze bestemming stond al op nummer 1 van mijn travel bucket list, ongeveer vanaf mijn 16e. Het heeft uiteindelijk wat langer geduurd (zeg maar gerust héél wat langer) wat betreft het sorteren van de foto’s, maar vanaf nu komen de travel photography artikelen van Cuba online! En we beginnen met a capital de Cuba: la Habana! (deel 1 want het waren een hoop foto’s..)

 

One thought on “Travel photography: Cuba | Havana (deel 1)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Next Post

Travel photography: Cuba | Havana (deel 2)

ma aug 5 , 2019
Zoals jullie wellicht weten heb ik afgelopen maart het prachtige Cuba bezocht. Deze bestemming stond al op nummer 1 van mijn travel bucket list, ongeveer […]