Travel photography: Cuba | Havana (part 1)

EN: March 2019, my journey through Cuba began! For a week I travelled through the west of Cuba. Cuba was my number 1 destination to travel through since I was 16 or so. Now, it took me I while to go through the pictures but… Here they are! Starting of with a capital de Cuba: Havana! Part 1. Because I made so many pictures…

NL: Mei 2019, mijn reis door Cuba begon! Voor een week reisde ik door het westen van Cuba. Cuba was mijn nummer 1 reisbestemming since ik ongeveer 16 was. Het duurde even voordat ik alle foto’s klaar had maar… Hier zijn ze! We beginnen met a capital de Cuba: Havana! Deel 1. Want ik maakte zo veel foto’s…

EN: I kindly ask you to not use my pictures without my permission. You can always contact me via the contact form, click here.
NL: Graag verzoek ik je mijn foto’s niet te gebruiken zonder mijn toestemming. Je kunt me altijd toestemming vragen via het contactformulier, klik hier.