Planner van de Action

Ik denk dat we allemaal wel regelmatig de Action binnenwandelen. Zo ook ik! En de vorige keer dat ik daar was ontdekte ik deze onwijs handige planner die voor iedereen erg handig is, en met name voor bloggers! Ik gebruik ‘m nu een tijdje en ik ben erg enthousiast.

Ik vind de kaft echt onwijs leuk en vrolijk, met een leuke en motiverende tekst. En de letters zijn holografisch! Dat leid me iedere keer af als ik de planner erbij pak haha. De grootte van de planner is prima. Het is niet echt een reisformaat planner, maar hij zal alsnog wel makkelijk in de meeste handtassen passen. Ik gebruik deze planner graag voor mijn blog en sleep ‘m daarom ook overal mee naartoe. Ik krijg altijd overal en nergens inspiratie. Natuurlijk kun je zoiets ook in je telefoon noteren, maar ik vind het wel leuk om de planner altijd bij me te hebben.

En dit is de binnenkant. De dagen van de week zijn genoteerd, zaterdag en zondag delen samen één rijtje. Ook kun je er het weeknummer opschrijven. Dit doe ik ook, maar ik schrijf ook boven de dagen de datum van die dag. Dit vind ik nog handiger en overzichtelijker. Op de achterkant van dat blaadje (dus als je het blaadje omdraait), staan op de ene helft lijntjes waar je notities kwijt kunt (hier schrijf ik dan graag de spontane ideeën op) en rechts een to do lijstje. Dat zijn negen vakjes, dus wat ik fijn vind om te doen is om het artikel van iedere dag van die week daar op te schrijven per vakje, zodat wanneer ik het artikel geschreven heb, dit kan afvinken. Bij de overige twee vakjes kun je eventueel nog schrijven dat je van dat ene product nog foto’s moet maken of voor die ene DIY nog spullen moet kopen.

Ik vind deze planner echt onwijs handig. Hij is voor iedereen echt ideaal! Hij kost overigens ook maar €1,49! De planner is echt een absolute aanrader.

Kim
Eigenaresse van TypischKim.com

6 Reacties

  1. wat handig dat je hem in je tas meeneemt! Ik krijg inderdaad ook altijd op de meeste vreemde plekken inspiratie en dan zet ik het in mijn telefoon maar dat vergeet ik vaak dan weer te bekijken haha. Opschrijven is toch fijner wat dat te gaat.

  2. Wat een fijne planner zeg! Ik gebruik zelf de Passion Planner om alle chaos in m’n hoofd op papier te zetten haha. Maar misschien is deze wel erg fijn om social media dingen in te plannen. Bedankt voor de tip!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *