Nagels

Tip voor Kerstmis: kerstnepnagels van Hema

Vandaag heb ik een leuke tip voor Kerstmis voor jullie. Hema heeft namelijk leuke kerstnepnagels! In de winkel kon ik niet kiezen, dus nam beide varianten mee. Heb je nog geen idee wat je op je nagels wilt hebben deze kerst? Dan zijn deze leuke nepnagels een aanrader!


Kijk dan hoe leuk! Uiteindelijk vond ik het setje met de kerstman, sneeuwpop en Rudolph toch het leukste, dus die bewaar ik echt voor de kerstdagen zelf.

Het andere setje heb ik nu op, als “de week voor kerst nepnagels” haha. Ik had wel de hoekjes van de nepnagels wat ronder gevijld, want die waren vrij puntig! Op Instagram kon je trouwens op sommige foto’s al zien dat ik het tweede setje op had! Volg je me al?

In ieder setje zit trouwens nagellijm. Zelf gebruik ik altijd graag de nagellijm van Kiss (verkrijgbaar bij Kruidvat). Dat is wat mij betreft echt de beste nagellijm!

Deze leuke nepnagels kun je bij Hema kopen voor €6,- per setje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *