Nagels

Primark holografische “chroming” nepnagels – Meteorite

Zoals jullie in deze shoplog konden lezen, had ik bij de Primark flink wat nepnagels ingeslagen. Ik vind ze zo mooi en fijn! Ik nam deze zwarte holografische nepnagels mee, die ik jullie graag laat zien vandaag. Op het moment dat ik dit artikel schrijf, heb ik ze op. Wat zijn ze mooi!

Ín dit artikel konden jullie ook al holografische nepnagels van Primark zien, maar dan zilveren. Deze kocht ik een andere keer dat ik bij Primark was.
Voor een uitgebreide review kunnen jullie het beste dit artikel lezen, dan behandel ik metallic nepnagels van Primark uitgebreid. Dus mocht je uitgebreidere informatie willen over de nagels, raad ik je aan om dat artikel even te lezen.

Kijk even hoe gaaf! Deze foto’s heb ik gemaakt in de zon, dan is het holografische effect op z’n best. Op de foto waar mijn hand wat verder weg staat, lijkt het effect minder, maar dat is in het echt absoluut niet zo! Dan zie je het effect nog steeds heel goed. De camera pakte dat alleen niet zo goed op. De bovenste foto heb ik overigens expres wazig gemaakt, zodat de camera het holografische effect goed oppakte. De nagels zijn wel echt heel lang en puntig, dus heb ik ze zelf wat bijgeknipt en -gevijld.

En dit zijn de nagels in gewoon daglicht, zonder zon. Deze foto’s heb ik dan ook in huis gemaakt. Dan zijn de nagels zwart en een beetje zilver, zien jullie het? Het holografische effect is dan wel weg, maar de nagels vind ik nog altijd erg mooi.

De nagels heten Meteorite en hoewel Primark ze Chroming noemt, zijn het echt wel holografische nepnagels! Een doosje met deze nepnagels kost €3,00 en ik kocht ‘m zelf bij de Primark in Eindhoven.

(7) Comments

 1. Wauw, wat een mooie nagels. Klinkt misschien een beetje gek, maar ik sou ze ook mooi vinden met kerst.

 2. Mooi hoor en helemaal niet duur. De nagels zien er goed uit.

 3. Wow, ik vind ze echt leuk!

 4. Wat zijn ze gaaf! Mooi zo in de zon. 😀 Ik moet echt nog weer een keer naar Primark!!

 5. Echt heel mooi. Maar blijft dat nou ook goed zitten? Ik vind jouw site trouwens erg leuk geworden!

  1. Typisch Kim says:

   Oh wat lief om te horen, dankjewel! Op dit moment zitten ze er nog perfect op. Ik gebruik wel een andere lijm dan die wat je erbij krijgt, en dan blijven ze bij mij er zo’n twee weken op zitten.

 6. Deze nagels zien er heel cool uit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *