Overig

Een nieuwe rubriek: Typisch Kim!

Bezoekers die TypischKim al volgen voor de eigen domein registratie, weten dat er een keer of drie een artikel online kwam genaamd Typisch Kim!  Vandaag wil ik deze rubriek opnieuw inluiden, maar dan net iets anders aanpakken…

Wat de rubriek Typisch Kim!  voorheen inhield: een geschreven artikel waarin ik vertelde wat ik de afgelopen periode had gedaan. Zo’n artikel kwam niet standaard iedere week of iedere twee weken, eigenlijk alleen wanneer ik echt iets leuks en spannends had meegemaakt om jullie over bij te kletsen. Bijvoorbeeld dat ik op stage was en me dat goed beviel, dat ik jarig was geweest, dat ik geslaagd was, enzovoorts.

Ik ga dezelfde naam gebruiken, maar dan niet voor zo’n soort rubriek. Ik ga namelijk doen wat je ook veel op andere blogs ziet: een soort fotodagboek. Ik ga iedere dag foto’s maken van wat ik allemaal doe, en verwerk dat in een wekelijks artikel. Zoals mijn plannen nu zijn, komt er dan iedere maandag een artikel met foto’s en geschreven uitleg van wat ik allemaal die week gedaan heb, met de naam Typisch Kim!.

Het lijkt me erg leuk om te doen, al moet ik in het begin denk ik wel even wennen om nu opeens foto’s te maken haha.
Ik ga beginnen met foto’s maken, de week nadat ik terug ben van vakantie.

Ik ben benieuwd wat jullie van dit soort artikels/fotodagboeken vinden!

 

Kim

Eigenaresse van TypischKim.com

Dit vindt je vast ook leuk!

3 Comments

  1. Leuk idee! Ik ben benieuwd hoe het je gaat bevallen! Zelf vind ik het wel lastig om nu ik er best veel naast werk om genoeg foto’s te maken, terwijl het wel leuk is om te lezen.

  2. Tof! 😀 Ik ben echt slecht in blog foto’s maken vind ik zelf. :’) Dus ik moet nog even oefenen voor ik zoiets kan beginnen haha.

  3. Ik vind fotodagboeken erg leuk om te lezen én te maken – al moet ik toegeven dat ik soms ook vergeet om foto’s te maken. O:-) Veel plezier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *