Make-up Nagels Shoppen / Shoplog/Unboxing

Shoplog Eindhoven: Primark, Kiko, SoLow

Ik wilde graag nog naar de Primark omdat ik wat spullen nodig had. Ik vroeg of mijn zus mee wilde en dat wilde ze! We zijn samen naar Eindhoven gegaan. We hebben een gezellige middag gehad. We zijn lekker gaan lunchen, hebben op een terrasje gezeten en hebben natuurlijk gewinkeld! Mocht je je afvragen waarom onze hond op bovenstaande foto staat: ik was de aankopen aan het fotograferen, toen ze geaaid wilde worden. Het leek net alsof ze ook op de foto wou haha! In ieder geval, tijd voor de shoplog! 

Laat ik eerst even beginnen met het feit dat we niet te veel wilden kopen. We gingen namelijk in Eindhoven ook naar de winkel SoLow, waar we decoratie en dergelijke konden kopen voor ons slagingsfeest (we schelen drie jaar, en zijn per toeval voor de tweede keer tegelijk geslaagd! Dit omdat de duur van mijn opleiding van vier naar drie jaar ging en zij een tweede opleiding volgde van drie jaar, waardoor het voor de tweede keer perfect uitkwam!).
Omdat we van plan waren veel decoratie daarvoor te kopen (en geloof me, daar zijn we voor geslaagd haha) wilden we voor de rest weinig kopen…

Als eerste de aankoop van So Low. Naast alle decoratiespullen voor ons slagingsfeest, kocht ik deze tripod voor je telefoon. Ik had er eerst een van Action, maar die was al zou oud en versleten dat je ‘m niet meer echt kon gebruiken. Toen zag ik deze, voor €4,99. Ik bedacht me geen moment en nam ‘m mee! Ik heb ‘m inmiddels al een paar keer gebruikt en hij is echt heel fijn. Zeker een aanrader!
Ik laat trouwens de decoratie-aankopen van SoLow voor ons slagingsfeest niet zien in deze shoplog, ik focus me alleen op mijn persoonlijke aankopen!

Vervolgens de aankopen van Kiko! Dit was echt ongepland, maar we zagen dat er sale was en we konden ons allebei niet inhouden. Ik kocht drie oogpotloden: twee felgekleurde (€3,60 per stuk), een goud/huidskleurig oogpotlood (€1,75) en een prachtig oogschaduwduo met een turquoise en paarse kleur (€5,50). Ik heb er al een look mee gemaakt. Review van de producten volgt! Ook mijn zus is goed geslaagd.

Over naar de Primark! We spraken af duidelijk af dat we geen nieuwe kleding zouden kopen, omdat onze kledingkasten al bizar vol zitten… Maar ik kocht toch een jumpsuit. Oeps! Ik vond deze gewoon echt te leuk en fleurig/zomers om te laten liggen. Deze was ook maar €8,-! Mijn zus had ook toch één kledingitem meegenomen, namelijk een broek. Voor de rest kochten we echt geen kleding. We keken dan ook echt bewust globaal op de kledingafdeling maar gingen wel los op de accessoires en dergelijke.

Eerst twijfelde ik, maar nam ze toch mee. Vooral het design vind ik helemaal geweldig. De linker is een fles met een inhoud van 1 liter. Deze vul ik nu regelmatig (ook gewoon als ik thuis ben) om zo bij te houden hoeveel ik op een dag drink. De rechter is ook een fles/beker, maar dan speciaal voor onderweg. Die is 350 ml, maar leek me alsnog erg handig. De linker fles was €4,50 en de rechter €3,50.

IT’S HOLO! Als iets holografisch is, moet ik het wel meenemen. Zo ook dit lakje: een holografische topcoat. Hij is echt prachtig! Review volgt. Deze kostte €3,-.

Hiervoor wilde ik graag naar Primark: de nepnagels! Die blijven zo onwijs goed zitten! En ze hebben erg mooie natuurlijk. Op de foto hierboven kun je zien dat ik er een hoop kocht. Wat me opvalt is dat de holografische nepnagels door de Primark “Chroming” worden genoemd, en dat de nepnagels die voor de Primark holografisch zijn, juist niet holografisch zijn haha. Ik kocht matte licht perzikkleurige nepnagels (€1,50), een matte donkerpaarse (€1,50), een matte medium paarse (€1,50), gouden metallic (die ik er nu al voor een week perfect op heb zitten, review volgt!) (€3,-), twee pakjes perzik holografische (€3,-), twee pakjes donker paars/zwarte holografische (€3,-), roze duochrome (€2,50), en twee pakjes blauwe metallic nepnagels (€2,50). Zoals je ziet heb ik maar gelijk ingeslagen haha!

Deze had ik ook nog nodig, een hoesje voor mijn nieuwe zonnebril. Ik vond deze wel erg leuk en zomers met flamingo’s. Deze was €3,-.

En met deze ben ik ook erg blij! Telefoonhoesjes. Ik had per ongeluk de verpakking al open geknipt voordat ik foto’s maakte, oeps! De linker heeft mijn zus ook meegenomen. Erg classy en mooi vind ik. Die was €2,-. Op de rechter staan cactussen (lekker zomers) maar wat ‘m vooral speciaal maakt is dat er in het hoesje groene glitters zitten met water. Dat betekend dat als je het hoesje beweegt, de glittertjes gaan “zwemmen” als het ware. Ik vind dit soort hoesjes altijd zo gaaf! Ik heb deze nu op mijn telefoon zitten en af en toe speel ik er gewoon mee omdat ik het effect zo grappig vind haha. Deze was maar €3,-!

En als allerlaatste aankoop kocht ik twee pakjes met klemmetjes voor in je haar. De linker vond ik erg schattig en mooi. De rechter nam ik vooral mee om het rode klemmetje haha. Beide pakjes waren €3,-.

En dat waren alle aankopen! We hebben een erg gezellige middag gehad en we zijn er trots op dat ondanks onze belofte, we maar 1 kledingitem per persoon hadden gekocht haha. Verder ben ik ook erg blij met mijn aankopen.
Hebben jullie onlangs nog geshopt?

(9) Comments

 1. Leuke spulletjes! Mijn favoriet zijn de hoesjes!

 2. Leuk aankopen! Zo`n tripod heb ik maar helaas kapot en als ik die buigen per ongeluk velletje van mijn vingertje tussen in…dat was awwww

  1. Typisch Kim says:

   Ooh dat lijkt me inderdaad heel pijnlijk!

 3. Leuke shoplog. Gefeliciteerd met je domeinnaam.

 4. Allereerst: gefeliciteerd met je eigen domein!!

  Wat een fijne aankopen heb je gedaan. Nu wil ik ook naar de Primark 😉 De flesjes met sugar skulls vind ik echt helemaal geweldig, daar ga ik morgen ook gelijk even voor kijken.

  1. Typisch Kim says:

   Dankjewel! Ja, ik ben ook erg blij met die flesjes. Ik vind zo’n print altijd erg gaaf.

 5. leuke aankopen heb je gedaan! vooral je jumpsuit vind ik erg leuk. en gefeliciteerd nog met je domein!! 😀

  1. Typisch Kim says:

   Ondanks dat mijn zus en ik afspraken om geen kleding te kopen, kon ik het toch niet laten om deze mee te nemen haha. En dankjewel!

 6. Leuk dat flamingo hoesje en die telefoon hoesjes zijn ook erg leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *