Zoals jullie afgelopen maandag konden zien, kocht ik bij Kruidvat onder andere dit mooie lakje van Sally Hansen. Het is een prachtige roze kleur, die een beetje tussen zalmroze en tauperoze in zit. Vandaag laat ik ‘m jullie zien!

Verpakking 

Het is een mooi potje, leuk detail is de ring om de dop, die dezelfde kleur heeft als de nagellak.
Het kwastje vind ik echt heel erg fijn, je kunt er heel precies en egaal mee lakken! Een fijn kwastje zorgt voor mij al gelijk voor een bonuspunt haha.

De swatches 

Zoals ik erg vaak doe, plak ik blanco nepnagels op mijn eigen nagels waar ik vervolgens met nagellak overheen lak. En dat heb ik nu ook gedaan.
De nagellak dekt netjes in twee lagen. Het droogt op met een subtiel glansje. De nagellak had iets langer nodig dan andere lakjes die ik de afgelopen tijd heb gebruikt, maar was alsnog vrij snel droog.
Ik heb er een topcoat overheen gedaan van Catrice. Over de houdbaarheid kan ik helaas weinig zeggen. Ik heb gemerkt dat wanneer je nagellak op nepnagels lakt, de nagellak sowieso langer mooi blijft. Hij zit er nu een week op, en ziet er nog steeds erg netjes uit!
Ik vind de kleur echt prachtig, zoals ik al aangaf zit het een beetje tussen zalmroze en tauperoze in. Vrij moeilijk om te omschrijven haha! Het is in ieder geval een nette en verzorgde nagellak, maar dan met iets meer kleur. Ik ben fan!

Verkrijgbaarheid

Ik kocht deze nagellak van Sally Hansen in de kleur Mauve-olous bij Kruidvat voor €11,99.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Next Post

Essence limited edition collectie Adventure Awaits nagelstickers

wo jul 4 , 2018
Zoals jullie afgelopen maandag konden zien, kocht ik bij Kruidvat onder andere dit mooie lakje van Sally Hansen. Het is een prachtige roze kleur, die […]