Nagels

Sally Hansen Miracle Gel nagellak: Dig Fig

Een tijdje terug kocht ik twee lakjes van Sally Hansen: Mauve-olous en Dig Fig.
Van Mauve-olous hebben jullie al een artikel kunnen zien (klik hier), vandaag is het tijd voor Dig Fig: een prachtige dieprode nagellak!

De verpakking

Zoals jullie in het artikel van de Mauve-olous nagellak al konden lezen, vind ik het een mooie verpakking, leuk detail vind ik de ring om de dop, die in dezelfde kleur is als de nagellak.
Het kwastje vind ik ook echt heel erg fijn en egaal lakken.

Het was moeilijk om de tekst op de sticker leesbaar te fotograferen, maar er staat dat je geen base coat nodig hebt. Nu lijkt me dit zelf wel verstandig om te doen. Kleuren zoals donkerrood, donkerblauw en zwart gaan namelijk echt in je nagels trekken als je geen base coat gebruikt.

De swatches

Net zoals de Mauve-olous nagellak, ben ik ook erg tevreden over Dig Fig. De nagellak dekt perfect met twee laagjes. Het is een prachtige, dieprode kleur. Ik draag dit kleurtje op dit moment op mijn teennagels, ik ben er erg blij mee!
Het droogt semi-matte op, zelf zou ik er nog een glanzende top coat overheen aanbrengen zodat het mooi gaat glanzen.

Verkrijgbaarheid 

Ik kocht deze nagellak van Sally Hansen in de kleur Dig Fig bij Kruidvat voor €11,99.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *