Primark Gold Rush metallic nepnagels

Zoals jullie konden lezen in dit artikel, ben ik met mijn zus gaan winkelen in Eindhoven. Wanneer je in Eindhoven bent, kun je de Primark gewoon niet overslaan. Ik wilde ook graag naar de Primark om nepnagels in te slaan. Ik vind die zo gaaf! Vandaag laat ik jullie deze roségouden metallic nepnagels zien. 

Wanneer je het doosje (die er ook gaaf uitziet, geheel in het design van de nagels) openmaakt, haal je bovenstaande inhoud eruit. Een plastic houdertje met een paar nepnagels en nagellijm, en daarachter zit een zakje met de rest van de nepnagels. Zoals je ziet zijn de nepnagels een beetje roségoud metallic.

Nu moet ik bekennen dat ik de nagellijm die erbij word gegeven echt niet fijn vind. Met die lijm blijven de nagels hooguit drie dagen zitten. Met de nagellijm van Broadway, de Jet Dry nail glue, blijven de nepnagels minstens anderhalve week erop zitten. Voor een nagellijm vind ik hem wel erg duur (€5,99), maar hij doet echt wonderen! Je kunt deze lijm krijgen bij Kruidvat en Trekpleister, hoewel de merknaam nu geloof ik veranderd is naar Kiss. Ik gebruikte deze nagellijm ook om deze nepnagels op te plakken en deze bleven dus anderhalve week perfect op hun plaats zitten. Daarna moest ik ze eraf vijlen omdat ik andere nepnagels op wilde doen voor het slagingsfeestje van mijn zus en mij.

En hier heb ik de nagels opgedaan. Mijn excuses voor mijn nagelriemen trouwens, voor deze nepnagels had ik ook nepnagels op die ik eraf moest vijlen, vandaar dat mijn nagelriemen er zo gehandhaafd uitzien. Na de foto’s heb ik ze wel goed ingesmeerd met nagelriemolie.
Een persoonlijk onwijs groot voordeel van de nepnagels van Primark is dat ze allemaal vrij klein zijn. Ik heb van mezelf onwijs smalle nagels, dus wanneer ik nepnagels van de drogist haal, is de kleinste al veel te groot voor mijn pinknagel. Dat ziet er dan gewoon echt niet uit. Dus wanneer je ook smalle nagels hebt, zijn de nepnagels van de Primark echt een aanrader. Maar ze hebben veel maten, dus ook voor dames met bredere nagels van zichzelf zijn dit leuke nepnagels.
Maar kijk even hoe lang ze zijn! Ik hou altijd van lange nepnagels, maar deze vond ik toch wel erg lang. Met name de nagels van de pink en wijsvinger!

Daarom ben ik nog even aan de slag gegaan om de nagels korter te vijlen. Misschien een rare foto, maar zo zie je hoe erg de nagels weerspiegelen. Een beetje mirror nails dus!

En hier zie je de nagels zoals ik ze uiteindelijk heb gedragen. Een stukje korter en ook een andere vorm.
Kortom, de nagels zijn prachtig, maar vind ze persoonlijk wat te lang. Ik vind het in ieder geval geen probleem om ze bij te vijlen. De nagellijm die je erbij krijgt raad ik je af om te gebruiken, want zo verlies je iedere dag wel een nagel. Met de nagellijm van Broadway ( / Kiss?) heb ik ze anderhalve week gedragen, daarna moest ik ze er wel afhalen omdat ik andere nagels op wilde doen voor het slagingsfeestje.

De nepnagels zijn van Primark en kosten €3,00.

12 Comments

 1. Nienke

  31 juli 2017 at 11:37

  Waauw, wat een mooie nagels! Anderhalve week dragen is helemaal niet slecht, maar dat komt natuurlijk door de nagellijm van een ander merk. Ik vind lange nagels heel erg tof staan, alleen niet altijd ideaal.

 2. Robin Valentine

  31 juli 2017 at 15:20

  ik vind ze zo korter ook mooier! maar ik vind de nagels je wel erg goed staan 🙂 fijn dat het ook zo lang blijft zitten.

  1. Typisch Kim

   1 augustus 2017 at 08:00

   Ah lief, dankjewel!

 3. Evelyn

  31 juli 2017 at 16:01

  Wat een mooie nagels en wat blijven ze lang zitten! Ik heb best vaak nepnagels geprobeerd maar ik kan maar nooit aan het gevoel van nepnagels wennen, maar voor €3,- wil ik het zeker nog een keer proberen.

  1. Typisch Kim

   1 augustus 2017 at 08:02

   Ja, voor dat geld is het zeker het proberen waard. Primark heeft ook nepnagels voor €1,50, dit zijn simpele nepnagels met een basic kleurtje. Die zijn dan al helemaal ideaal om weer eens nepnagels te proberen!

 4. Kayla

  31 juli 2017 at 18:30

  Wat cool! Ziet er erg goed uit voor drie euro!

 5. Rosita Elise

  1 augustus 2017 at 07:03

  Goedkoop, ik heb zelf hele korte nagels, maar deze zouden voor mij dus ook echt veel te lang zijn. Ik ga wel naar de nagelstyliste om acryl te laten zetten als ik op vakantie ga haha!

 6. Jorinde

  1 augustus 2017 at 10:29

  Ik vind ze korter inderdaad ook net wat leuker, maar het is een erg mooie kleur! Love it!

 7. Saskia

  3 augustus 2017 at 09:07

  Heel veel plezier met deze nep nagels. Zien er erg leuk uit, hoewel ik zelf niet zo snel nep nagels zou dragen. (mag trouwens ook niet @ werk..)

 8. Irene

  3 augustus 2017 at 17:07

  Wat een mooie nagels. Ik ben stiekem benieuwd naar hoe breed de duimnagel is. Ik heb ooit plaknagels gekocht bij de action, maar daar bleek mijn duim te breed te zijn voor de plaknagel(terwijl de rest wel paste)

  1. Typisch Kim

   3 augustus 2017 at 19:52

   Er zitten ook wel grotere nagels bij, dus misschien dat deze dan voor je duim wel zou passen!

Leave a Reply