Overig

Prachtige én praktische meubels!

Kennen jullie meubelwinkel Emob.nl al? Deze meubelwebshop heeft een zeer groot assortiment aan meubels. Van kindermeubels tot aan meubels voor de keuken of bar en van kantoor tot aan badkamer. Vandaag ga ik jullie wat meer over deze webshop vertellen en laat ik meubels uit hun assortiment zien die ik erg handig en mooi vind!

Emob begon als een webshop voor kinderkamers (in 2009), maar na enkele jaren is het uitgegroeid tot een volwaardige interieurshop: baby- & kindermeubelen, slaapkamers voor volwassenen, woon- & eetkamers, bureaus, decoratie & verlichting, maar ook tuinmeubelen & -accessoires, barbecues en speelgoed.

Emob zorgt voor een grote voorraad. Dit zodat ze binnen enkele werkdagen kunnen leveren in bijna overal in Europa. De webshop helpt je graag via diverse kanalen. Denk aan een chat, via e-mail, telefonisch, per klantenbeoordelingen en FAQ’s.
Via de webshop kun je ook een montagefiche van het gekozen meubel downloaden op de productpagina, wat heel handig is zodat je alvast een beeld hebt.
Daarnaast zijn er uitgebreide betalingsmogelijkheden, en kun je eenvoudig retourneren.

Ik besloot eens te gaan rondkijken op de webshop…

Ik spotte dit onwijs leuke rek, voor groente. Hoe leuk is dit? Ik vind het echt tof en ga het zeker onthouden voor wanneer ik uit huis ga.
Je hebt hier ook een fruitvariant van, een rek dus smaller en hoger is. Maar ik vind het leuker om al het fruit in één grote, leuke schaal te doen.

En toen, zag ik dit. Ik ben hier serieus al zo lang naar op zoek! Ik ben echt dol op boeken lezen en heb dan ook echt stapels boeken. Ik wil dolgraag zo’n mooie, open kast om daar mijn boeken op kleur te kunnen uitstallen. En dit is zo’n open kast die ik zocht! Deze ga ik dan ook zeker even onthouden.

Dit vind ik ook erg handig! Een weekplanner die je op je muur kunt plakken, in krijtbord-variant. Ik werk nu met een papieren weekplanner van de Action voor mijn blog, maar zo’n krijtbordsticker ziet er wel erg gaaf uit…
Hier kun je trouwens meer kantoorartikelen vinden en hier meer leuke decoratie-items. Zeker het bekijken waard!

Oh, en deze alsjeblieft! Ik vind dat altijd erg mooi, zo’n wereldkaartsticker.

Zo’n soort kasten vind ik ook altijd erg gaaf!

Ik vind Emob.nl een hele handige webshop met een groot assortiment aan prachtige en handige meubels. Het is zeker een aanrader om eens op rond te kijken!


Bron foto’s: Emob.nl

(2) Comments

 1. Wat een super leuk artikel Kim.
  Deze zomer ga ik samenwonen en door jouw artikel krijg ik hier extra veel zin in haha.

  Toffe meubels maar ik vind het groenterek wel erg handig!

  Liefs
  x

  1. Wat een leuk compliment, dankjewel!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *