Over Kim en Typisch Kim

   

  Hoi! Wat leuk dat je Typisch Kim bezoekt.

   

  Zoals mijn blognaam doet vermoeden, heet ik Kim. Ik ben een 19 jaar oude Limburgse. Op 25 april vier ik mijn 20e verjaardag!
  Ik hou van schrijven en fotografie, dus met een blog ben ik helemaal in mijn element! Verder hou ik van make-up en nagels, kleding, bakken, reizen, boeken lezen en films kijken, en daar zul je dus ook wat over lezen op Typisch Kim!
  Daarnaast ben ik dol op nieuwe talen leren. Op dit moment spreek ik Engels en kan ik me goed verwoorden in het Frans en Duits. Verder spreek ik een beetje Spaans, maar dit wil ik graag nog verbeteren!
  Ik hou niet alleen van thee, maar ook van ice tea.
  Wij hebben twee Siberische Husky’s waar ik echt onwijs dol op ben, maar ben toch meer een kattenmens.
  Verder hou ik van Mexicaans, Grieks en Italiaans eten. En vis. Daar kun je me echt voor wakker maken! Je kunt me ook wakker maken voor tosti’s of een lekkere cocktail ;).
  Ik zit graag op het terras met een lekker drankje, maar vind het ook leuk om naar de bioscoop te gaan. Of te winkelen. Of gewoon lekker op de bank te zitten met een boek of film.

   

  Typisch Kim bestaat sinds 1 januari 2015, maar heeft een hele tijd stil gelegen. Dit kwam doordat ik mijn blog toch maar moeilijk kon combineren met mijn opleiding. Sinds 2017 ben ik weer actiever kunnen gaan bloggen en op 27-07-2017 werd een droom werkelijkheid: Typisch Kim kreeg haar eigen domein! Ik besloot om alleen de artikels uit 2017 mee over te nemen. Wil je toch nog oudere artikels van Typisch Kim bekijken? Kijk dan op www.typischkim.wordpress.com.

   

  Ik studeerde Front Office Manager en Manager Verkoper Reizen. Deze opleiding houdt in dat ik van beroep receptioniste, reisverkoopster en/of manager van die twee beroepen kan worden. Ik ben inmiddels geslaagd voor Manager Verkoper Reizen! Dit diploma heb ik ook al in ontvangst mogen nemen! Daarnaast ben ik inmiddels ook al klaar met mijn Manager Front Office stage. Nu nog een projectopdracht maken, dit mondeling verdedigen in september en als ik dat haal, heb ik ook mijn diploma voor Manager Front Office!

  Ik besteed graag veel tijd aan mijn blog en streef ernaar om iedere dag een artikel online te zetten. Voor nu heb ik nog geen Youtube kanaal. Ik ben hier wel over aan het nadenken, maar voor nu focus ik me vooral op mijn blog. Wellicht combineer ik mijn blog met een Youtube kanaal in de toekomst.