About

EN: I love to travel. And I love photography. In case you haven’t noticed 🙂
Hi there, I’m Kim! I’m a 21-year-old Dutchie who’s dream it is to see as much of the world as possible. Nice to meet you, thanks for visiting my blog (also known as my online travel photography portfolio). Here, I like to share my travel pictures with the world! “Typisch Kim” is Dutch for “Typical Kim”. Because my love for travelling and photography is typical me!
I’ve seen some European countries already, but I’m working on seeing much more of the world. For example, I flew to Gambia for my work (I work at a travel agency). And when I was only 20 years old, I booked an organized tour and flew to Cuba for a week with a group of strangers. Cuba was my number 1 destination to travel through since I was 16 or so. Same goes for America: I flew to
East-America in the same year, but after I turned 21 years old. This was also an organised tour with a group of strangers, and I had a blast! We even crossed the Canadian border.
What’s next on the travel bucketlist, you might ask? Mexico, West-America, West-Canada, Japan…. There is so much more to see! And I’ll take you with me thanks to my online travel photography portfolio!

Much love, take care xxx

NL: Ik hou van reizen. En ik hou van fotografie. Voor het geval je dat nog niet was opgevallen 🙂 
Hoi, ik ben Kim! Ik ben een 21 jarige Nederlandse (/Limburgse), en mijn droom is om zoveel mogelijk van de wereld te zien. Leuk je te ontmoeten, en bedankt voor het bezoeken van mijn blog (ook wel mijn online travel fotografie portfolio). Ik vind het leuk om mijn reisfoto’s via mijn blog met de wereld te delen!  
Ik heb al een aantal Europese landen bezocht, en ik timmer hard aan de weg om veel meer van de wereld te zien! Zo vloog ik bijvoorbeeld naar Gambia voor mijn werk (ik werk op een reisbureau). En toen ik 20 jaar was, boekte ik een georganiseerde rondreis en vloog ik voor een week naar Cuba met een groep vreemden. Cuba was mijn nummer 1 reisbestemming sinds ik ongeveer 16 was. Ditzelfde geldt voor Amerika: ik vloog naar Oost-Amerika in hetzelfde jaar, maar nadat ik 21 was geworden. Ook dit was een georganiseerde rondreis met een groep vreemden, en het was echt geweldig! We gingen zelfs een dagje de Canadese grens over. 
Je vraagt je wellicht af wat het volgende op mijn travel bucketlist is. Mexico, West-Amerika, West-Canada, Japan…. Er is nog zo veel meer te zien! En ik neem je met me mee dankzij mijn online travel fotografie portfolio! 

Much love, take care xxx