Over Kim en TypischKim.com

Hoi! Wat leuk dat je TypischKim.com bezoekt en meer over mij en mijn blog te weten wilt komen!

Over mij 

Ik ben Kim, een 19 jaar oude Limburgse en op 25 april vier ik mijn 20e verjaardag.
Ik ben dol op schrijven en fotograferen, dus ik ben dan ook erg graag met mijn blog bezig. Bezig zijn met mijn blog, schrijven en fotograferen zijn mijn grootste hobby’s!
Daarnaast ben ik ook erg graag bezig met make-up, en zorg ik ervoor dat mijn nagels altijd zijn voorzien van nagellak of nepnagels.
Ik ga graag naar de bioscoop en ik vind het heerlijk om een middagje te gaan winkelen. Ook vind ik het fijn om op het terras te zitten met een lekker drankje, of om lekker te gaan uiteten. Ik ben dol op cocktails en wat betreft frisdrank bestel ik standaard een ice tea of cassis. Je kunt me echt wakker maken voor een tosti!
Ik hou van Mexicaans, Grieks en Italiaans eten, en ik ben ook echt dol op vis!
Ik kom het meeste tot rust met een leuk boek en een kopje thee. Ik kijk ook graag films en series.
Mijn favoriete seizoen is de herfst. De blaadjes die op de grond liggen, de temperatuur word iets kouder… En ik vind het heerlijk als het regent – zolang ik lekker binnen zit haha.
Ik vier graag Halloween en ik hou van de feestdagen – en van mijn verjaardag haha.
We hebben thuis twee lieve Siberische Huskies: Elay en Ivy.
Ik ben dol op dieren en ga dan ook graag naar de dierentuin. Ik kijk dan altijd extra graag bij de tijgers en aapjes.
Ik ben afgestudeerd binnen de toerisme branche. In drie jaar tijd heb ik zowel een diploma Manager Verkoper Reizen als een diploma Manager Front Office behaald!
Ik ben dol op het spreken van andere talen, en ik leer ook graag nieuwe talen.


Over TypischKim.com

Op 01-01-2015 was het zover: TypischKim ging voor het eerst online! Een aantal weken daarvoor was ik druk bezig met het creëren van mijn eigen blog, zodat ik mijn hobby’s schrijven en fotografie kon delen. Het was een logische stap voor mij: ik volgde al een hoop blogs en plots begon het te kriebelen om zelf ook een blog te beginnen. Ik blogde graag over make-up en nagellak. Door mijn drukke opleiding heeft de blog een tijdje stil gelegen, maar in 2017 kon ik het gelukkig weer oppakken. Ik ging niet meer alleen bloggen over beauty, maar ook over boeken en films, recepten, en ik liet meer over mezelf zien.
TypischKim ging erop vooruit. Op 27-07-2017 ging een droom van me in vervulling: TypischKim kreeg een eigen domein! En op
27-09-2017 maakte ik een Youtube kanaal voor TypischKim.com aan, als leuke aanvulling op mijn blog. Op 29-09-2017 kwam het eerste filmpje online.

Social media 

Je kunt mij en mijn blog volgen via Instagram. Ook kun je TypischKim.com volgen via Facebook. Vergeet je ook zeker niet te abonneren op het Youtube kanaal.