Over Kim en TypischKim.com

Hoi! Wat leuk dat je TypischKim.com bezoekt en meer over mij en mijn blog te weten wilt komen!

Over mij 

Cuba, maart 2019

Ik ben Kim, een 21 jaar oude Limburgse.
Ik ben een echt gezelligheidsdier en levensgenieter, en geniet dan ook van alle kleine momentjes.
Ik ben dol op schrijven, fotograferen en vooral: reizen!

Ik ga graag naar de bioscoop en ik vind het heerlijk om een middagje te gaan winkelen. Ook vind ik het fijn om op het terras te zitten met een lekker drankje, of om lekker te gaan uiteten. Ik ben dol op cocktails, de lekkerste dronk ik op Cuba!
Ik hou van Mexicaans, Grieks en Italiaans eten, en ik ben ook echt dol op vis en tapas.

Ik ben afgestudeerd binnen de toerisme branche. Binnen drie jaar heb ik zowel een diploma Manager Verkoper Reizen als een diploma Manager Front Office behaald!
Ik werkte drie maanden met veel plezier als receptioniste in een prachtig kasteel/hotel, maar ik merkte dat ik wat miste: de reiswereld. Daarom werd ik nu al meer dan een jaar met heel veel plezier fulltime op het reisbureau. Dat heeft ook zeker zijn voordelen, want begin november 2018 ben ik voor het werk een weekendje naar Gambia mogen gaan. Bekijk hier het fotografie artikel ervan. Niet alleen om hotels te bezoeken, maar ook om de bestemming wat beter te leren kennen.

Ik ga heel erg graag op reis, en wil dan ook nog heel graag meer van de wereld willen zien!
Ik ben onlangs naar Gambia, Cuba, Turkije en Italië geweest, en op dit moment staat er dit jaar ook nog Oost-Amerika op de planning. Wat heb ik er zin in!


Over TypischKim.com

Op 01-01-2015 was het zover: TypischKim ging voor het eerst online! Een aantal weken daarvoor was ik druk bezig met het creëren van mijn eigen blog, zodat ik mijn hobby’s schrijven en fotografie kon delen. Het was een logische stap voor mij: ik volgde al een hoop blogs en plots begon het te kriebelen om zelf ook een blog te beginnen.

Ik blogde graag over make-up en nagellak. Door mijn drukke opleiding heeft de blog een tijdje stil gelegen, maar in 2017 kon ik het gelukkig weer oppakken. Ik ging niet meer alleen bloggen over beauty, maar ook over boeken en films, recepten, en ik liet meer over mezelf zien.

TypischKim ging erop vooruit. Op 27-07-2017 ging een droom van me in vervulling: TypischKim kreeg een eigen domein! En op 27-09-2017 maakte ik een Youtube kanaal voor TypischKim.com aan,
als leuke aanvulling op mijn blog. Op 29-09-2017 kwam het eerste filmpje online.

Begin 2019 merkte ik dat er iets was veranderd. Waar ik voorheen heel erg hield van
make-up, was dit nu wat minder. Natuurlijk kwijl ik wel nog bij het zien van een prachtig oogschaduwpalette, maar ik koop het niet meer zo snel. Ik gebruik in het dagelijks leven alleen nog maar wat concealer en mascara, en me echt opmaken doe ik eigenlijk alleen nog voor speciale gelegenheden/feestjes.

Daardoor veranderden ook de artikelen op mijn blog een beetje. In maart 2019 besloot ik om mijn blog iets meer te gaan gebruiken als een soort online fotografie portfolio, voornamelijk voor mijn reizen. En rond juli besloot ik om mijn blog echt volledig te transformeren naar een reis/fotografieblog en haalde er het grootste deel van de artikelen met een ander onderwerp van af.
Op het Youtube kanaal plaats ik wel nog filmpjes met diverse onderwerpen, zoals shoplogs.

Social media 

Je kunt mij en mijn blog volgen via Instagram. Vergeet je ook zeker niet te abonneren op het Youtube kanaal.